debeli sremac Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 rodjen je bez obe ruke , i radi kao mehanicar ! i mi kao imamo nekad neki neresiv problem!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Da li ste videli ovog junaka? Clay Dyer, momak koji je rođen bez nogu, leve ruke i sa delom desne ruke. Kao klinac je pecao somove, a onda je prešao na velikoustog bass-a.Profesionalni ribolovac! Jedan iz aleje Heroja!Pogledajte... http://www.youtube.com/watch?v=ob5QHcCGR_g Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 ja sam u soku!bukvalno za svako postovanje i divljenje!!!nemam reci!!!ja od kuce do trznog centra gde mi je radnja imam 1200m i ja idem jebenim kolima,kao tesko mi peske!od sutra peske sve u 16! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted January 18, 2012 Share Posted January 18, 2012 Ne daj Bože ovo nikome.Svaka čast ovim momcima Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 A mi smo nezadovoljni i nesrecni zbog kojekakvih sitnica i gluposti... Zivot je jedan, treba ga ziveti i uzivati u njemu punim plucima...I da budemo srecni svako jutro kad se probudimo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
medak 3 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 ovim momcima svaka cast-jbg. ne znas na sta si sve sposoban dok te zivot ne natera Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 ja sam u soku, kakvo srce covek ima! Svaka mu cast! Samo u danasnje vreme tehnologija je toliko napredovala i ima milion proteza koje mogu da pomognu coveku i olaksaju mu zivot koliko toliko. ne daj boze nikome 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts