Bacid Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Razmisljam da u Maju napravimo jednu humanitarnu akciju. U pitanju bi bilo druzenje, pecanje 48h bez nagrada. Eventualno pehari, verujem da bi i televizija ispratila celu pricu.Kotizaciju bi gadjali 70-80EU po ekipi.Mene je iskreno, jako potresla i na jednom drugom sajtu smo vec organizovali prikupljanje sredstava za Jugoslava. Celu pricu mozete procitati ovde:http://www.rts.rs/pa...+Obrenovca.html Verujem da postoje humani ljudi koji bi za simbolican novac ustupili svoju vodu kako bi sto vise novca bilo skupljeno za porodicu. Nase malo njima zaista znaci puno jer porodica jedva sastavlja kraj sa krajem. Kako vam se cini ideja, da li ste generalno za? 10 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Podrzavam i sigurno cu ucestvovati sa ekipom Carp Control. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Samo odredite neki datum sigurno ce odziv biti veliki , podrzavam akciju u potpunosti 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Razmisljam da u Maju napravimo jednu humanitarnu akciju. U pitanju bi bilo druzenje, pecanje 48h bez nagrada. Eventualno pehari, verujem da bi i televizija ispratila celu pricu.Kotizaciju bi gadjali 70-80EU po ekipi.Mene je iskreno, jako potresla i na jednom drugom sajtu smo vec organizovali prikupljanje sredstava za Jugoslava. Celu pricu mozete procitati ovde:http://www.rts.rs/pa...+Obrenovca.html Verujem da postoje humani ljudi koji bi za simbolican novac ustupili svoju vodu kako bi sto vise novca bilo skupljeno za porodicu. Nase malo njima zaista znaci puno jer porodica jedva sastavlja kraj sa krajem. Kako vam se cini ideja, da li ste generalno za? Za ovakve stvari se stvarno nebi trebalo razmisljati treba se pomoci u svakom slucaju !!!!!!!!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 treba pitati kuleta sto se vode tice, a mozda zvati i barandudoduse tamo nije neka velika riba ali ovde nisu u pitanju velike ribe nego skupiti pare za pomoc, sto je ljutski i humano , na mene i moju ekipu mozete racunati Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Mislim da bi trebalo da se vidi za neku vodu koja ima sto vise mesta , licno mislim da mika alas ima malo mesta , ovde je cilj skupiti sto vise para a ne ko ce upecati vise ili vece ribe . 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Pa sarandzije mislim da nam je ovo prilika da pokazemo humanost! prvi korak je napravljen SAD BI TREBALO LJUDI KOJI VODE JEZERA U SRBIJI DA KAZU KOJU, pa da pomognemo ovom malisanu i mozda mnogima u buduce. Mislim da to nije mnogo za nas ( kad se podeli na par ljudi u ekipi) a siguran sam da mnogo znaci ovim neserecnim ljudima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Mislim da bi trebalo da se vidi za neku vodu koja ima sto vise mesta , licno mislim da mika alas ima malo mesta , ovde je cilj skupiti sto vise para a ne ko ce upecati vise ili vece ribe . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted January 19, 2012 Author Share Posted January 19, 2012 Ovo bi bila sigurno prva akcija, ali ne i poslednja.Kao sto rece Goran, na nasem forumu su maltene svi vlasnici jezera prisutni. Ako neko zeli da pomogne i ima volju, a mali je broj mesta videćemo da se organizuje u dve nedelje. Ako postoji volja, najlakse je pronaci resenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 pa to sam i napisao. a sto se tice velike vode baranda je idealna za to Link to comment Share on other sites More sharing options...
Lepi Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Podrzavam akciju pomoc uvek i moja ekipa CT Kum racunaj! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Svaka cast za ideju!Apsolutno podrzavam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Pozdravljam akciju,za ideju svaka cast Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 Svaka cast,podrzavam ideju,bravo druze :good: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaborcanac Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 podrzhavam akciju,i zhelim dati moj mali doprinos tome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Naravno da DA!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoje tankosic Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 bravo kolege , podrzavam akciju , racunajte na nasu ekipu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Organizatoru Humanitarne akcije :možda ne mogu da prisustvujem tom događaju ali mogu da uplatim za moju ekipu koliko god se dogovorite, podržavam u potpunosi svaka čast na tome i obavezno računajte na mene (sa uplatom) poz 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted January 20, 2012 Share Posted January 20, 2012 Naravno, racunajte na nas... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zoran74 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Stavite i Team Korda na spisak. Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 Ekipa predpostavljam da ima puno koliko vidim,jos samo da se javi neko za neko jezero. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 ada bi bila idealna za ovo,a verovatno bi ljudi iz uprave ade izasli u susret i njima bi to bila u neku ruku reklama a i tada jos nije sezona kupnja.a i na stazu moze da stane najvise ekipaa pored staze na setalistu bi mozda mogle i da se staveneka stampana obavestenja o cemu se radi i neke providne kutije pa da i prolaznici mogu da ubacuju neku kintu.... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted January 21, 2012 Share Posted January 21, 2012 ada bi bila idealna za ovo,a verovatno bi ljudi iz uprave ade izasli u susret i njima bi to bila u neku ruku reklama a i tada jos nije sezona kupnja.a i na stazu moze da stane najvise ekipaa pored staze na setalistu bi mozda mogle i da se staveneka stampana obavestenja o cemu se radi i neke providne kutije pa da i prolaznici mogu da ubacuju neku kintu.... dobra ideja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts