Dax Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Sa cim merite tacno gramaze raznih praskastih hemija koje treba da stavljate u mix? Recimo treba 2g neceg u pola kile mixa sa cim merito to da bude tacno??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
zaki-zarko Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 svaka bolja digitalna vaga Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 ja koristim zlatarsku vagu koju pozajmljujem od ortaka mada i ove nove digitalne neodstupaju mnogo,prosto zanemarljivo neka u minusu a neka u plusu a to nije neki problem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Digitalnim preciznim vagicam cak i kod kineza mogu da se nadju te vagice , ja naprimer kupio kod kineza malu vagicu za merenje ulova 500 din , a takva ista vagica samo sto na njoj pise neka poznata firma od 2000 do 3000 din . Link to comment Share on other sites More sharing options...
bambi Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 evo ovde vidihttp://www.office1.rs/ArtikalDet.aspx?Kod=6245899900099 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jovanzen Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 ja koristim zlatarsku vagu koju pozajmljujem od ortaka mada i ove nove digitalne neodstupaju mnogo,prosto zanemarljivo neka u minusu a neka u plusu a to nije neki problem.da zlatarska je hiruski precizna Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 Jedino zlatarskom ili apotekarskom.Ako ces bas tacno.A te su mnoooogo skupe. Imam digitalnu-meri do 5kg.Odstupanje 1g.Gorenje.Ako se radi o tako maloj kolicini stavim neku casicu pa nuliram i onda lagano dodajem pa se nadam da je to to. Ps.Kupis cokoladu ili kafu i odes u najblizu apoteku.Oni to tamo lepo izmere i zapakuju u kesice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenk Posted January 28, 2012 Share Posted January 28, 2012 ma koda je bitno 2 ili3 grama mala žlica i to je to takve komponente koje idu 2 g u mix su izrazito kvalitetne i nečemo ništa pogriješiti ako stavimo malo više čak je i poželjno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ateista Posted February 17, 2012 Share Posted February 17, 2012 Мenzure su mnogo dobra stvar,samo ih je pretesko nabaviti.zena mi radi u zdravstvu i nikako da ih dobijem.probaj da nadjes neke posudice pa kod nekog ko ima vagicu da ih obelezis,malo pipav posao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Oggie Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 Za potrebe mixeva ne moramo ići u takve krajnosti i mjeriti svaki gram, to malo kada treba, ali postoje i neki standardi za tvari tipa brašno i sl. (osrednje specifične težine), a oni su: 1 velika žlica = 14,3 grama1 mala žličica = 4,7 grama To je dovoljno dobro za potrebe mixeva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 nutrabaitsova lazica koju dobijate u kompletu.Verujem da svako ima bar po jednu je 2-2,5 gr puna ramna. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 7, 2012 Share Posted May 7, 2012 sto kaze jane mereno sa digitalnom malom vagom nutrin mala ravna kasicica je 2 gr nutrinog betaina a druge komponente idu do 2,5 gr isto ravna kasicica verovatno zbog gustine i same tezine komponente Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts