Teca Posted January 6, 2014 Share Posted January 6, 2014 postoji sajt melega pa pogledajte i nazovite telefonom pa pitajte sta vas interesuje, covek presto sa saradnjom ( ovih iz Austrije ) i sada ponovo radi sam... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roby Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Prošle godine Tuti Fruti i Med jako dobro su se pokazale! Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Plumshellfish najjaca boila koju je Meleg napravio Peca kao nenormalna, meni je pecala na svim vodama gdje sam probao.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Meni najlošije. Ništa upecao plus jako teško je staviti na dlaku jer puca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revilo Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Meni najlošije. Ništa upecao plus jako teško je staviti na dlaku jer puca.Pretpostavljam da je u pitanje boosted boila,u kutijici plasticnoj!? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Fast Hybrid Boilie. Pakovanje Zip-Lock Kesa 300g. Link to comment Share on other sites More sharing options...
revilo Posted April 5, 2017 Share Posted April 5, 2017 Hoce to da se desi kada stoje na jakom suncu u zatvorenoj kesi isto tako i boosted.Prosao sam tako prosle godine,ostavio na tacni,a ja se povukao u hladovinu. Sledece pecanje zabodem iglu u boilu ona se raspadne.Enzimi unutar boile su usled toplote odradile svoje,skuvale se boile ponovo. Ako moraju da budu na suncu bolje je ostaviti otvoreno pakovanje Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Druze ja kupujem kantu od 6 kg i miran sam, a nikad mi se nije desilo da puca! A peca ubija to znam sigurno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Pike Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Imam još četiri druge vrste koje nepucaju. Nikada nisu na suncu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted April 6, 2017 Share Posted April 6, 2017 Од Мелега ми се најбоље показала октопус&сквид...убија како пеца на већини комерцијала.У задње време и монстер краба.Воћне његове доста слабије. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Laza 84 Posted October 11, 2018 Share Posted October 11, 2018 Neka preporuku recept za melegovu boilu arome banana ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Da li je neko kupovao kantice od po 6kg, koliko moze da stoje kad se otvori? I da li mora u zamrzivac? Sent from my Redmi 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted April 13, 2021 Share Posted April 13, 2021 Mogu da stoje, ne treba da se stavljaju u zamrzivac. Izvadis iz kante koliko ti treba za pecanje ostalo ostavis kod kuce da se ne suse bez veze na suncu. Meni su trajale jedno tri meseca tj. dok ih nisam potrosio. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Mogu da stoje jer imaju konzervansa u sebi, i po 2-3 mjeseca im nece biti nista ako je kanta dobro zatvorena. I ja sam ih kupovao kad sam pocinjao dok nisam poceo da rolam sam i stojim iz svojih rijeci da su mi se dobro pokazale za slobodan ribolov nema greske... Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Ja sam kupovao ove u Kesi od po 1kg i za sad su se dobro pokazale.Reko bolje da uzmem ovu kanticu jeftinije se uhvati kilo [emoji16]. Sent from my Redmi 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Sto se tice tih boila rekao sam ti, za slobodan ribolov nema greske !! Meni su najbolje pecale Plumshelfish, Mulberry i Octopus&Squid....A posle ti ostane kantica dobra uvjek za sitnice Link to comment Share on other sites More sharing options...
savke85 Posted April 19, 2021 Share Posted April 19, 2021 Hvala na savetima Kod mene OktopusSkvid radi lepo.Moracu da probam Mulberry. Sent from my Redmi 5 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts