vladastojke Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Pozdrav! Moze savet?! Zainteresovan sam za kupovinu tri stapa, 3.6m 3.0 lb, izdvojio bih do 10 000 postapu. Imate li neki predlog? Hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Prologic T-Carp Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted December 22, 2013 Author Share Posted December 22, 2013 Treba mi 2 stapa sa kojima bih mogao da zabacim daleko i sa pva..znaci cena do nekih 200evra za 2 komada.. Sta bi ste vi izabrali od ovih stapova svi u verziji 13ft 3,5lb ili imate jos neki predlog....Anaconda Base,Prologic c2,t-carp,Spro royality,Maver genesis..? hvala unapred Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srkijan Posted December 22, 2013 Share Posted December 22, 2013 Treba mi 2 stapa sa kojima bih mogao da zabacim daleko i sa pva..znaci cena do nekih 200evra za 2 komada.. Sta bi ste vi izabrali od ovih stapova svi u verziji 13ft 3,5lb ili imate jos neki predlog....Anaconda Base,Prologic c2,t-carp,Spro royality,Maver genesis..? hvala unapred prologic cc30 ako neko hoce da ti proda dva komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted December 23, 2013 Author Share Posted December 23, 2013 Ma nema sanse da mi neko proda 2 komada,a za 3 nemam pare..Interesuje me da li neko ima iskustva sa Anaconda Base stapovima? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts