martinMK Posted January 3, 2014 Share Posted January 3, 2014 Mislim da skuplja varijanta ima dva lagera vise.... Nemoguce da niko nezna Affinity ima titaniumska centralna osovina i titaniumska zica na preklopniku, verzija uradzena za pecanje sharana iskljucivoSurfblaster ima nerdzajuci celik osovina.. i preklopnik je celicniu rad su isti i u namotaj..Slaga najlon perfektno testirano sa novim 0.28 i 0.33.. nad 0.38 moze da ima malo losi namotaj najlona..Braid shpulne su perfektne za spod i marker.. malo je sporija 98cm namotaj.. Surfblaster je bolje zasticena.. ima iscelo dihtung guma koja ide oko krajeva/ivice/spojeve na masinicu.. Iako je jeftinija varijanta ja pre bi isao sa surfblasterom.. Super za vtori set koji koristim sa cc30..Prvi set je BBLC i proshao sam puno shkakljivih mashinica.. i mogu reci da izrada surfblastera je na vrhunsko nivo.. vredi tih para.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milan Manojlovic Posted July 24, 2016 Share Posted July 24, 2016 Masinica kida,probao sam je jednom milina je drzati u ruci,a mozete misliiti kakva je pod ribom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted July 25, 2016 Share Posted July 25, 2016 Masinica kida,probao sam je jednom milina je drzati u ruci,a mozete misliiti kakva je pod ribom Ja je koristim vec dve sezone. Super je masina za te pare slaze super radi super za sada sve bez i jedne greske. Samo ove godine je otpecala 10 takmicenja prosle mozda 5-6 i plus nesto slobodnog pecanja i kao nove i dalje. Isti zvuk ima prilikom motanja i zamaranja ribe kao i prvi put kad sam je probao. Ima par sitnica koje bi ja licno promenio ali sve u svemu ko nije zadrt nece mu bukvlno nista faliti Link to comment Share on other sites More sharing options...
novak Posted July 27, 2016 Share Posted July 27, 2016 Extra masina za taj novac,mada za malo vise novca penn affinity jos nekoliko prednisti... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts