berisic Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 http://www.delkim.co.uk/delkim-2012-catalogue.pdf 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 delkim no1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
željkopo Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Da naravno DELKIM pa svi ostali Link to comment Share on other sites More sharing options...
protic92 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 realno jedino novo sto su izbacili su kape u boji bar koliko sam ja upucen... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 I black box Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 realno jedino novo sto su izbacili su kape u boji bar koliko sam ja upucen... Toliko o novitetima iz DELKIMA !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Delkim za svaku pohvalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Smesni su,zadnje 3-4 godine nisu izbacili nista novo sto se pistalica tice. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 I netreba da kvare tradiciju, sta sad da su izbacili nove signalizatore svi bi opet potrosli 500 i vise evra da ih kupimo, ovako znamo da imamo najbolje i netreba ih menjati Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Tradicionalizam je davno zaboravljena vrednost!Na zalost... I netreba da kvare tradiciju, sta sad da su izbacili nove signalizatore svi bi opet potrosli 500 i vise evra da ih kupimo, ovako znamo da imamo najbolje i netreba ih menjati Upravo tako!Kad je nesto najbolje, ne treba ga menjati samo promene radi!Treba menjati ako mozes napraviti bolje! Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 13, 2012 Share Posted February 13, 2012 Delkim Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 zasto bi menjali nesto sto je do jaja bilo bi glupon delkim za svaku pohvalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
protic92 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 slazem se ja da je extra kao i sto su i stapovi century i free spirit samo sto oni izbace nesto novo jel jbg svakim danom raste konkurencija... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Delkim nema konkurenciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
protic92 Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Delkim nema konkurenciju kako za koga... Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted February 14, 2012 Share Posted February 14, 2012 Za Delkime nemam para ali bi ih svakako posedovao Zadovoljio bih se i sa njihovom termo soljom ako je neko vidi u prodaji neka javi Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Delkim Delkim nema konkurenciju Delkim za svaku pohvalu Da naravno DELKIM pa svi ostali a sta cemo sa onim sto kazu da kad riba lagano uzima , svinger se podize ili pada a on cuti- pa to nebi smeo signalizator tako jako renomirane firme da radi , pa to neradi ni onaj najjeftiniji spro od 650din. ne kudim delkime imaju najlepse zvukove ali sta bi to sa laganim uzimanjem 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Cini mi se da smo olako zaboravili zvonca, karike, stiropore... i ostale nekadasnje "signalizatore", pa nam sad sve nesto smeta i nezadovoljni smo!? I trazimo dlaku u jajetu... Sto bi rekli nasi stari:"Preko `leba pogace"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
IlijaCTS Posted February 15, 2012 Share Posted February 15, 2012 Cini mi se da smo olako zaboravili zvonca, karike, stiropore... i ostale nekadasnje "signalizatore", pa nam sad sve nesto smeta i nezadovoljni smo!? I trazimo dlaku u jajetu... Sto bi rekli nasi stari:"Preko `leba pogace"... Nije baš tako.Nemojmo da izvrćemo činjenice - a to je da za toliko koliko košta ,a to nije malo, ne bi smeo da ima ni blizu toliko i takvih mana ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 16, 2012 Share Posted February 16, 2012 Mislim da ste promasili temu-duplirali,o ovome se vec diskutuje u temi https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=761&pid=48066&st=40entry48066 pa bi neki od moderatora mogao da preseli postove koji ne odgovaraju u temu gde im je mesto. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts