ognjen Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Dobio sam neko mesno brasno. Fabrika je iz B. Topole. Prijatel ima fabriku hrane za kucne ljubimce pa mi je dao par kilograma da probam, pa mene zanima ako neko iskusniji moze da mi pomogne. Moze li se ovo brasno koristiti u boili? Veoma je fino samleveno i puno je masnoca. Jedino me muci to sto nije ribljeg porekla, a po njegovim recima je izuzetnog kvaliteta i oni ga mesaju sa losijim u izradi hrane. Unapred hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 kako da ti kazemo ka d neznamo koje je i sta ima - nego nek posalje i nama da probamo pa da ocenimo :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Mislim, a mozda i gresim da je u pitanju kostano brasno. Sto se tice :rofl: rado cu podeliti ovo sto sam dobio. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Dobio sam neko mesno brasno. Fabrika je iz B. Topole. Prijatel ima fabriku hrane za kucne ljubimce pa mi je dao par kilograma da probam, pa mene zanima ako neko iskusniji moze da mi pomogne. Moze li se ovo brasno koristiti u boili? Veoma je fino samleveno i puno je masnoca. Jedino me muci to sto nije ribljeg porekla, a po njegovim recima je izuzetnog kvaliteta i oni ga mesaju sa losijim u izradi hrane.Unapred hvala.slobodno ga koristi ali samo do 10% na filo mix Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Znaci moze se koristiti kao zamena za riblje b? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 slobodno ga koristi ali samo do 10% na filo mixHvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts