TasinCarp Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Detaljan opis....Kakva je na ribi? Vidim po internetu se moze zabaciti u pm. sa njom? Da li postoji u crnoj varijanti? Molim samo one koji imaju prakse sa njim da mi opisu... Hvala... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Mislim da nema u crnoj varijanti, ja je koristim na spodu stvarno moze da se zabaci, jaka je i robusna sa dobrom kocnicom, mada kocnicu ne koristim , jer je pre svega izmisljen za lov soma, znaci prakticno neunistiva za mene,i namotava ako se nevaram 97cm u jednom obrtaju, ima sigrnost da se preklopnik nezatvori pri zabacaju ,to bi bile neke osnovne karakteristike,ako neko zna vishe nek napise Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted February 19, 2012 Author Share Posted February 19, 2012 Hmm kao bi je poredio sa Okumom Distance Surf 60 masinicom...? Posto od ove dve varijante treba da legnu na CC30... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 Neznam druze nepecam sa okumom nit mi se svidja, iskljucivo shimano, avidi druge topice upravo se raspravlja o nekim okumama, koje cc30 si kupio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 ...videh na nekom stranom forumu proskyer carp u crnoj varijanti ali ne secam se kog...jako lepo izgleda..evo i linka prodavnice..http://anglermania.com/ryobi-proskyer-carp Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaknez Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 za tu lovu ekstra Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 ...videh na nekom stranom forumu proskyer carp u crnoj varijanti ali ne secam se kog...jako lepo izgleda..evo i linka prodavnice..http://anglermania.c...i-proskyer-carpza tu cenu kod njih kupis kod nas dve i jos ti ostane Link to comment Share on other sites More sharing options...
psycho30 Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 ...ako se ne varam razlika je u pokojim sitnicama i nazivu sto je i najbitnije..u pravu si kod nas dobijes dve za te novce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
max90 Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 za tu cenu kod njih kupis kod nas dve i jos ti ostanestari model da , ali novi ne , novi je skuplji dosta i kod nas prelazi 100 eura . Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted February 19, 2012 Share Posted February 19, 2012 ovo je sa bugarskog foruma, ista ta masinica, rasklopljena.strelica pokazuje na lezaj, ne razumem sta pise da li je ovo lezaj ili ???http://storage4.album.bg/1de/img_4836_64088_28196999.jpg Vasil moze da pomogne oko prevoda. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Deni90 Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Nisam 100% siguran. To je neka plastika koja stoji umesto lezaja. Ima toga i u skupljim masinicama. http://i40.tinypic.com/14lq9vq.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 To je takozvana piksna ima dosta mashina gde umesto lagera ima piksne Link to comment Share on other sites More sharing options...
MegaSkot Posted February 20, 2012 Share Posted February 20, 2012 Dve sezone pecam s njima i kao nove. Za te pare, reško da ima bolje i kvalitetnije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted February 23, 2012 Author Share Posted February 23, 2012 Mega se napecao sa tim masinama i dalje su extra... Chuo sam da su za spod i marker do jaja...dobar stap i ta masina leti u pm...tako da verovatno za taj deo ce pasti dve ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted February 23, 2012 Share Posted February 23, 2012 Mega se napecao sa tim masinama i dalje su extra... Chuo sam da su za spod i marker do jaja...dobar stap i ta masina leti u pm...tako da verovatno za taj deo ce pasti dve )znaci masina je za jednokratnu upotrebu ako ona odleti . ja obicno olovo bacim daleko 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts