JaneMk Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 15-20 ml,nekad samo 10 ml Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted July 6, 2012 Share Posted July 6, 2012 ja sam ga takodje koristio u boilama, za spod i pva, ali nesto i nisam odusevljen rezultatima...pretpostavljam da ga je idealno koristiti u ovom toplijem delu godine, ili gresim?jel ga kombinujete sa jos necim u spodu ili cist? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Csl radi super I u hladnoj vodi.ja ga uvjek koristim u spod u istoj kolicini sa melasom I stimulinom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Ja sam prelivao kuvani kukuruz i konoplju csl-om. Na reci ga još nisam koristio, ali planiram. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Jane koliko stimulina doziras na 10kg spoda ili jupol kantu i koliko je betaina dovoljno za ovu kolicinu.Na kraju koliko sve to treba da odstoji pre upotrebe.Hvala tebi i Radetu na pomoci Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Sve stavljam unapred 24 sata da odstoji.Stimulin stavljam 10 ml max na kilo kukuruza il spoda,betain nutrin (iskljucivo)2 gr na kilo spoda,ostalo vec napisano.To mi je i za divlju i za komercijalu.Uvjek mozesh dostaviti ako treba al nikad nemozesh oduzeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Sve stavljam unapred 24 sata da odstoji.Stimulin stavljam 10 ml max na kilo kukuruza il spoda,betain nutrin (iskljucivo)2 gr na kilo spoda,ostalo vec napisano.To mi je i za divlju i za komercijalu.Uvjek mozesh dostaviti ako treba al nikad nemozesh oduzeti A sto bas nutrin betain,majke ti?Sta hvali SBS betainu ili bilo kom drugom na trzistu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Ima neshto u njemu shto se pokalo meni da vredi :unknw: .JA sam napiso shta ja koristim a ko oce nek stavi shta oce Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 U pravu si za Nutrin betain koji su oni nazvali HC1(HCL)mnogo je dobar,ali stvarno. PS. mora malo...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaR Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 koje su se arome csl najbolje pokazale? Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted August 15, 2012 Share Posted August 15, 2012 koje su se arome csl najbolje pokazale?nutrin i sbs bez arome Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts