kovaos Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Dakle koja je preporuka, dali koristiti klizni ili fiksni sistem, odnosno koji koristiti u određenim stuacijama? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nessha Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 ... a moze i kompromis ! Polufiksni sistem sa stoperom iznad kliznog olova ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Fiksni koliko ja znam je zabranjen na komercijalama.Moze polu fiksni il klizni.A shto se tice divljaka ja praktikujem isto shto i za komercijalu Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Fiksni nemoj nikada,molim te ,polufiksni u 90 posto situacija bez obzira na vodu (da li je komercijalna ili divlja).Klizni sistem u veoma hladnoj vodi(zimi)i u situacijama kad riba traljavo uzima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Fiksni koliko ja znam je zabranjen na komercijalama.Moze polu fiksni il klizni.A shto se tice divljaka ja praktikujem isto shto i za komercijaluU potpunosti se slazem Jane sa tobom samo polu fiksni . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted February 21, 2012 Share Posted February 21, 2012 Semi fixed rig koristim vec tri godine i ne pada mi napamet da menjam Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Pa ti pecaj dok te ne uhvate Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted February 22, 2012 Share Posted February 22, 2012 Pa ti pecaj dok te ne uhvate Ne znam kome si ovo porucio? Svi smo rekli polu fiksni (semi fixed)... Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Pa neznam da li iko koristi fixni sistem jos ??? Mada sve je moguce danas Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggaazzii Posted April 22, 2012 Share Posted April 22, 2012 Fiksni nemoj nikada,molim te ,polufiksni u 90 posto situacija bez obzira na vodu (da li je komercijalna ili divlja).Klizni sistem u veoma hladnoj vodi(zimi)i u situacijama kad riba traljavo uzima. Dali mozete malo detanije opisati polofiksni sistem Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Lepo uguras osmicu u onu gumicu sto se nalazi u samo olovo ili u safety clip i tako dobijes polu fiksni,ustvari to ti je kao 100% fiksni.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted April 25, 2012 Share Posted April 25, 2012 Lepo uguras osmicu u onu gumicu sto se nalazi u samo olovo ili u safety clip i tako dobijes polu fiksni,ustvari to ti je kao 100% fiksni.... Ispod olova ubacis gumenu kuglicu da se virblica nemoze uglaviti u olovo i dobijes klizni sistem koji lepo radi u prolece kad riba traljavo uzima Link to comment Share on other sites More sharing options...
ggaazzii Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Ispod olova ubacis gumenu kuglicu da se virblica nemoze uglaviti u olovo i dobijes klizni sistem koji lepo radi u prolece kad riba traljavo uzimaHvala na odgovor ... to je klizni sistem a kako je poloklinzni ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 Hvala na odgovor ... to je klizni sistem a kako je poloklinzni ? Samo izbacis kuglicu, virblica se zaglavi koliko toliko u olovo i postaje polufiksna tj polu klizna,ako nemas nikakve prepreke u vodi riba ce vuci siguro u pocetku olovo dok se ne oslobodi virblica, ili ako se zakaci olovo negde riba vuce samo predvez i damil, kombinuj pa vidi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Ja koristim klizni sa stoperom iznad. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dare5700 Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 pa i to je polufiksni, zakucava olovo udicu, ako nije cak tako reci i fiksni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts