Rade Petkovic Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 koji spod za sarana za donji milanova,za odvorenu vodu i nasta ga pecati Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 28, 2012 Share Posted February 28, 2012 Vratimo se na temu bez ph, u koje doba hoces dapecas, tj kad i koju dubinu imas, tok itd... malo preciziraj, koliko je saran zastupljen tu itd.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
TasinCarp Posted February 29, 2012 Share Posted February 29, 2012 Dax je potpuno u pravu...malo opisi vodu pa cemo ti pomoci koliko mozemo.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Petkovic Posted March 4, 2012 Author Share Posted March 4, 2012 Dax je potpuno u pravu...malo opisi vodu pa cemo ti pomoci koliko mozemo..pozdrav,voda gde pecam je u blizini donjeg milanovca,dubina vode je oko 14 metara gde pecam sa sistem olovo,a na dubinu od 8 metara pecam na hranilicu,dubina od 14 metara je na daljini od 90 metara od obale,brzina vode je jaka i zahteva veca olova,ima puno krsa i granja i do sada je dala dosta lepih sarana,do sada sam hranio samo kukuruzom i pecenom konopljom,a na hranilice sam stavljao kacamak,saran uzima medjutim zanimalo me da li nesto mozda gresim i kako da povecam broj sarana na hranjenom mestu,neki aditiv,miris,izazivac gladi itd,unapred hvala na odgovor i savet,bistro i zategnute strune Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts