tomicruma Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 zainteresovani za otvaranje sezone na Basijani da se izjasne dali bih odgovarao termin da se peca od 30 marta do 01 aprilaili od 6-8 aprila izvolite neka se jave zainteresovani (ako ih ima)tel.za informacije 060-0477-321 Jovica Nedeljkovic -Mecan Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Hoces da te opet ocetkam . Ako budem sposoban,slabo mi ide oporavak posle operacije,ali nadam se da cu moci,ja se prijavljujem. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir81 Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 I ja sam za.Više bi mi odgovaralo 6-8 aprila.Polomio sam ruku pre 4 dana pa bih do tada trebao da skinem gips.Pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Strasno,ja operisao koleno,ovaj polomio ruku,sve neki bogalji. Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca ds Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Ti moraš prvo da vežbaš tenis, pa onda na pecanje.Čekam te na popravnom ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mica Bas Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Za sada je datum 6 - 8 april. prijavljeni Vladimir, Milos, Tomic-Ruma i Sokolovic. Izjasnite se samo jos jednom za datum. Idemo dalje, prijavljjte se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Pijavljujem ekipu SBS RUMA moze 6-8 -04 -2012 :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Kakav je sistem,kootizacija,jel bez pehara,samo pecamo,ili... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandar.k Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Kako krenuti bez nas Prijavljujem CT EXTREME.... Pozdrav... Link to comment Share on other sites More sharing options...
sasa Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Kakav je sistem,kootizacija,jel bez pehara,samo pecamo,ili...Sve je besplatno i nagrade su bogate samo da se dodje :D 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjans Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Jel ima i prase za te novce? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 E ovakva je situacijapeca se kup otvaranje sezone Basijana 2012 sa pocetkom od 6 do 8 aprila .skup je u 16 h ,a pocetak takmicenja u 17 h i traje do 8 do 15 h.Kotizacija za ovaj kup je 35 evra.peca se za pehare za 1-2 i 3 mesto .U subotu je za sve takmicare obezbedjen rucak.Peca se sa 6 stapova Prijavljene ekipe su: 1.CT.MILOS CARP -Ruma2.CT.NE VOLIM JA TO-Krnjesevci3.CT.GRILE-Ruma4CT.SOKO-Ruma5.CT.SBS-Ruma6.CT.NOCA-Putinci7.CT.EXTREME-Simanovci8.CT.KUMOVI - Belegis9.C.T BD.ELLITE-Krnjaca10.C.T.ARKANJ-KoviljI TO JE ZVANICNA LISTA BICE OVO ZANIMLJIVO Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Kako na dan takmicenja,pa ne stoji meni pribor kao tebi u prikolici na jezeru! Bolje na 4,necu moci da postignem na 6 stapova. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 CT OPASNI TESKASI - Beograd - Ruma Sobzirom da je hladno i verovatno ce slabije da radi riba bolje na 6!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Kako na dan takmicenja,pa ne stoji meni pribor kao tebi u prikolici na jezeru! Bolje na 4,necu moci da postignem na 6 stapova. Joooooj Milose sa tobom uvek neki problem ali bacam te pod noge ove godine Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 ok neka bude 6 stapova Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEMANJA Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Prijavljujem ekipu CT MRKI. Zemun- Stara Pazova Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Bolji je termin od 30-1 jer je 7 aprila Vrbica pa uzmite i to u obzir Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 6.-8. Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Bolji je termin od 30-1 jer je 7 aprila Vrbica pa uzmite i to u obzirzbog toga sam i stavio na glasanje tako da je bilo vise zainteresovanih za 6,7,8 tako da bih Vas zamolio da me razumete,mada interesovanje je za jedan dan veliko tako da ako bude bilo dovoljno ekipa za jos jednu grupu pa da se napravi i 30,31,01to ce se znati do kraja sledece nedelje Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted March 1, 2012 Share Posted March 1, 2012 Odmah si razvio biznis Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomicruma Posted March 1, 2012 Author Share Posted March 1, 2012 Zamolio bih prijavljene takmicare da mi posalju svoje kontakt brojeve telefona na pp Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Cika gricko mislim da je bolje na 4 stapa da se peca...manje mrsenja lakse je ribu izvaditi nema toliko najlona....a riba ako oce radice i na 4 stapa isto kao i na 6. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Ej ti sto nemas dovoljno stapova pozajmicu ti JA..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ct kumovi belegis(bane) Posted March 2, 2012 Share Posted March 2, 2012 Prijavljujemo se i mi KUMOVI-BELEGIŠ ,samo bi voleli da čujemo pravila i kolika je kotizacija.? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts