Srle carp . Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Zanimljivo ti jer si oborio svoj rekord Roki! Nemoj da lazes napaceni narod.I ako ti dodje carp master u posjetu, ima da te razvali. hahahahahProdje godina bajo ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixon1984 Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Na kojoj se daljini peca . jel odmah pod sajlu ili je neko probao i da skrati na pola .? Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted April 19, 2018 Share Posted April 19, 2018 Na kojoj se daljini peca . jel odmah pod sajlu ili je neko probao i da skrati na pola .? Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатокаmoze i na blize na pola ili malo dalje od pola...samo natovari dobro....baci 15-20 raketa....pa kad se javi samo dohranjuj...ribe ima toliko da ne moze biti sva kod sajle haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Nije htelo da pipne na pola,na malo preko pola,nista.....momci sa 6ice rekose hrani pre sajle par metara i podbacuj pod nju,tako je i bilo,samo tu nam je grizlo.Imaj na umu da je riba jako ostecena,par njih skoro da nema usta,stavi neke vece udice ne smeta mi 2ka neka dobra Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Nije htelo da pipne na pola,na malo preko pola,nista.....momci sa 6ice rekose hrani pre sajle par metara i podbacuj pod nju,tako je i bilo,samo tu nam je grizlo.Imaj na umu da je riba jako ostecena,par njih skoro da nema usta,stavi neke vece udice ne smeta mi 2ka neka dobraTu gde si ti pecao nece... sa kontra strane hoce na blize...zasto ne znam ali tako je...i od boile nema neke vajde velike...peca m1 solidno....hot demon isto...i oni rumuni uglavnom prave topljivi skvid.... ko zna da peca na tajger mogu da se slikaju ovi sa boilom.... kad sam pecao na tajger uvek je bilo dobro samo ima procedura sta i kako i toga se treba pridrzavati... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Vidi,vidi,vidi...Yo Yo?! Bravo za upravu sto su te vratili,znas kako kazu,dok jednom ne smrkne-drugom ne svane :-DMika je kul,nema onih fiderasa da mi non stop lupaju hranilicama,prava saranska Meka....Sta su me vratili ? Isteko mi ban pa se sam vratio ahahahahhahaCestitam na rekordu al drugi puta vagu ponesi da barem znas koliki je ulov tacno da ne nagadjas ko John Vejn u metu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Uskoro stize RH Korda od 54kg da vagamo ko ljudi.... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 20, 2018 Share Posted April 20, 2018 Na kojoj se daljini peca . jel odmah pod sajlu ili je neko probao i da skrati na pola .? Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатокаpreko dana ni da pipne ni na pola ni preko pola . Znaci danju ispod sajle a nocu sam nahranio na 30 metara dobro i imao 3 ribe tu blizu ali danju ne samo tamo na sajli Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted April 21, 2018 Share Posted April 21, 2018 Vidi,vidi,vidi...Yo Yo?! Bravo za upravu sto su te vratili,znas kako kazu,dok jednom ne smrkne-drugom ne svane :-DMika je kul,nema onih fiderasa da mi non stop lupaju hranilicama,prava saranska Meka.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted April 21, 2018 Share Posted April 21, 2018 Jel ide neko u ponedeljak na miku ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan zarkov Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Ides ti ???? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nixon1984 Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Jel ima komaraca na miki? Послато са SM-N920I уз помоћ Тапатока Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted April 22, 2018 Share Posted April 22, 2018 Ima dva komada,i ujedaju! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Da li pozicija 8 ima neku posebnu tacku za pecanje ili je klasika sajla i to je to? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Da li pozicija 8 ima neku posebnu tacku za pecanje ili je klasika sajla i to je to? tacka do sajle uglavnom - ali tu ce tesko ici do sajle i to desna strana a mozes probati i skroz uz desnu stranu sto blize obali na 80tak metara Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 tacka do sajle uglavnom - ali tu ce tesko ici do sajle i to desna strana a mozes probati i skroz uz desnu stranu sto blize obali na 80tak metaraBato sto ce tesko ici do sajle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
rudy Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 tacka do sajle uglavnom - ali tu ce tesko ici do sajle i to desna strana a mozes probati i skroz uz desnu stranu sto blize obali na 80tak metaraVerovatno si mislio skroz uz levu stranu sto blize obali na 80m Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Verovatno si mislio skroz uz levu stranu sto blize obali na 80mda tu ga skroz u obali levonpotrazis na 80-90 m a i ako mozes na sajlu uz 9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Bato sto ce tesko ici do sajle?pa sa vecim pva neide bas lagano 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted April 30, 2018 Share Posted April 30, 2018 Bio sam ja sinoc na miki od 17-24h pecao na kecu uz obalu na pola. Imao par pipanja. Vetar rasturao... Dosao mi jedan kom na tiger boilu koju mi je preporucio jedan kolega sa mesta br.7. On je imao isto jedan kom ostali nista. Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Ima li negde da se vidi raspored boxova?Trazim po netu i corak.Da bar ima na njihovom sajtu...A moze I neki opis u odnosu na kafance pa levo-desno-gore-dole...Pa cu pogledati na mapi.Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Sa strane sa koje dolazis gledano od kafane su boksevi 1-7 a sa druge 8-13 ali obrnuto tako da je 13 nasuprot boksa 1, 12-2 i tako tim redom 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted May 1, 2018 Share Posted May 1, 2018 Hvala drug. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjan72 Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Ispada da je prosli vikend na takmicenju riba najbolje radila u coskovima.Mrest u toku ili prolazi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 2, 2018 Share Posted May 2, 2018 Ispada da je prosli vikend na takmicenju riba najbolje radila u coskovima.Mrest u toku ili prolazi? nema prolaze , verovatno mrest 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts