srele sajmon Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 danas 03. 03 u 14,30h svrati do Mike alasa i imam sta i da vidim nema vise leda KULE brate otvaraj kapiju svi smo izgoreli 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
željkopo Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Slazem se sa tobom Srele... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 u ponedeljak idem da vidim pa ako je odledilo onda ce moci verovatno od petka da se krene sa radom 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
GrujicZ Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 u ponedeljak idem da vidim pa ako je odledilo onda ce moci verovatno od petka da se krene sa radom :good: :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 extra, covece da docekamo ove godine da se razbaskarimo, jbt bar da sve spakujem u auto i raspakujem pa mi znaci 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
keki Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 odlicno! a ja bas hteo da zovem kuleta za sutra,sto kazes druze izgoroh. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sandro81 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 ma brate samo da namontiram sve i da sednem pored vode o nista vise..... Željni smo :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
kush Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Ja bi se zadovoljio i sa kafom u basti restorana! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Vala red je da se i led otopi da moze da se peca , samo me plasi ova vremenska prognoza jer nesto najavljuju od utorka zahladjenjen i sneg . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
SaleNBG Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Iz sata u sat se menja prognoza za sledecu nedelju. Juce pisalo da u sredu pada sneg a danas isti sajt kaze u sredu 8 stepeni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Ma Kule mi smo i subotu na jezeru...pa ti vidi...makar se spakovali i raspakovali, sigurno kafu pijemo Link to comment Share on other sites More sharing options...
rott Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Ja bi se zadovoljio i sa kafom u basti restorana! E nek' si mu reko Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Ja danas montirao olovo i izasao na poljanu ispred kuce ,cisto da malo bacam da ne ispadnem iz forme :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Ja danas montirao olovo i izasao na poljanu ispred kuce ,cisto da malo bacam da ne ispadnem iz forme :D I sta si uradio ?? metara?. I mi bili juce opet na fudbalskom stadionu izmerili kocice po 50m i bacali. Sa cc30 95gr olovo bacao sam tacno 127m, danas nastavljamo bacanje pa cemo videti trening, trening Link to comment Share on other sites More sharing options...
Boki Pecolovac Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Sta kriza npravi od ljudi!!! Ova nasa zahebancija je gora od narkomanije!!! Totalno nas izludi ova zimska pauza, pa vise ne znamo sta cemo sami sa sobom! Veliki pozdrav svima! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Nisam merio ali sam se posteno nabacao . Ovo je gora zavisnost od droge Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dejan059 Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 to kolega nego kako,hahahaahahhhhaahahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted March 7, 2012 Share Posted March 7, 2012 10.03 2012 otvaranje sezone. BISTRO.... 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted March 8, 2012 Share Posted March 8, 2012 10.03 2012 otvaranje sezone. BISTRO....to covece docekasmo i taj dan :yahoo: :yahoo: :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kajlakec Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Epa ljudi evo da vam pozelim lepo vreme i uzivanje u novoj sezoni Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 jbg sta da vam kayzem nego bistro, I nadam se da ce te napisati ovde kako je bilo....a neko I sutra radi (〒︿〒) Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted March 9, 2012 Share Posted March 9, 2012 Bistro i mozda vas obidjem sve sutra Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Bistro i mozda vas obidjem sve sutra Bili danas Zaprska i ja ....dan extra ....suncano nigde vetra, obisao nas mali broj ljudi( srele sajmon, Nikola1982, shevcenko,rott, nesa) gomila jos ljudi je bila na jezeru, pila se kafa sedelo se u kafani, Kule ko pravi domacin kuvao fuka...bili i momci iz policije opstina Stari Grad, ne znam im imena ali ovim putem ih pozdravljam....sve u svemu extra proveden dan uz skroman ali jako lep ulov jer je voda ledena ali je riba pocela da se krece....slike ce postaviti moj prijatelj Zaprska....nadam se da ste zadovoljni na referatu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts