milancheshow Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: :clapping: Milanche gde kupjesh gliste?...hehehehhe...dugo godina ih nisam kupovao ali znam da ih ima u formaxu i ribolovu matic Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEMANJA Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Paprikas je bio dobar a drustvo jos bolje. Pozdrav za ekipu sa desetke 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivan06 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 pecali danas ceronimus i ja na 10ci... puno ljudi na vodi... vreme ujutru i tako i tako, a kasnije katastrofa, vetar, kisa, hladno... no to nije pokvarilo lepo druzenje, svratilo je dosta ljudi sa foruma, pravio se paprikas, pomalo i pecalo... iako je voda led ledeni, moze lepo da se peca... ja sam uspeo da prevarim 6 lepotana, sto je za ovo doba godine odlican ulov, ja sam prezadovoljan... ceronimus je takodje imao jednu ribu na stapu ali mu se otkacila... na 11ici darko i nemanja imali jednu ribu, i koliko smo culi na drugoj strani se javio jedan, to je verovatno ovaj medin... sve u svemu meni potpuno ispunjen dan, sezona uspesno otvorenaSvaka cast majstore. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 vidimo se u nedelju na vodi :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 rezervisao sam 8cu za nedelju :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Svrati na 10-ku Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 cuo sam da ce biti neka klopa? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 i deda bi sine, aj ako bude maesta, javnite, skrpicemo se nekako. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 a za nedelju najavlju 20c! extra ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 za sta mesta? Smrketa da li i ti pecas u nedelju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 i deda bi sine, aj rezervisete za mene jedno cose, voleo bi da dodjem, sto da ne, da se vidimo, neke poznajem neke virtuelno, znas kako je vazno da smo na vodi jela riba ne jela, desavalo se bez biip, a bogami i na svakih 10 minuta, Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 cuo sam da ce biti neka klopa? :-D I ja sam cuo da @darkovip sprema pasulj? a? jel istina? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 ekipa, darko, nemanja, ista prica, dal corba, rostilj, ovo se ne sme propustiti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Svrati na 10-ku Naravno,vidimo se u nedelju!! Pecamo na 8 ci vlada ugr i ja, a na 9 ci zile i ovaj carpersarper :D Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 ne znam brate prica se.... :-D ima da se širi miris do mog spota! :-) :-D mozda ce raditi bolje na suljpa!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Naravno,vidimo se u nedelju!! Pecamo na 8 ci vlada ugr i ja, a na 9 ci zile i ovaj carpersarper :D U subotu smo @diablo i ja bili na 1-cu, a u nedlju smo @gtservis i ja na 10-ci...vidimo se... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Pola foruma u nedelju na miki .pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 sta pola, ceo! :-D jedan deo peca, drugi pije kafu kod Kuleta! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 A ko jede pasulj? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 javio se nemanja, ne idu na Miku, noce na Basiani, tako da od pasulja,. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 e jbg,,, pusicemo i picemo pivo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 hehe nema veze snaći ce mo se nekako.... ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 Zvao me Kule..kaze kidanje..poceo da jede kao lud... :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 malo pre i ja cuo od ortaka...bili neki njegovi, jede kao luuud ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted March 13, 2012 Share Posted March 13, 2012 yaprska i ja u nedelju na 10 ci svratite na pivo i sokic , na 11ci jovanzen i sone isto nasi ortaci sa foruma pa vidimo se onda u nedelju :yahoo: :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts