darko ne Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Interesantan klip http://www.youtube.com/watch?v=lOQOsvQ30PU 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ognjen Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 ovo sa kuglama mi se veoma svidja Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Opasan sistem,mislim na kugle,full prica Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Jesi video Igore kako se prave kugle tj. boile pa sad primeni na fazaneriji . Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Jesi video Igore kako se prave kugle tj. boile pa sad primeni na fazaneriji . Znaju se pravila a znas i ti,prema tome ovo za slobodno full Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Znaju se pravila a znas i ti,prema tome ovo za slobodno full Ma znam samo se salim mislio sam koi je ovo precnik boile fi 50 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 3, 2012 Share Posted March 3, 2012 Ma znam samo se salim mislio sam koi je ovo precnik boile fi 50 Sa ovim pogodis u celo i ubijes :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Vidi u koji prhromski tackle box stavlja kugle?? Nema zezanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 Japanci su carevi nema sta nece smisliti,svidja mi se alatka za kugle to bi mi dobro doslo za Savu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted March 4, 2012 Share Posted March 4, 2012 možda bi gospodin Vasil mogao da napravi ovakav valjak za kugle? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 lep kalup za praskastu Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovaos Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Evo još nešto slično, možda i bolje jer je manje pa se može i dalje zabacit. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 ovo mora da nabavim Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Ovaj Gardner Bait Bomb ne izgleda lose ali sve mi se cini da ce se to raspasli prilikom izbacaja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
kovaos Posted March 14, 2012 Share Posted March 14, 2012 Ovaj Gardner Bait Bomb ne izgleda lose ali sve mi se cini da ce se to raspasli prilikom izbacaja. Ima na gardner carpwise dvd-ima neznam točno koji po redu gdje lik opisuje korištenje Bait Bomba i tamo spominje da ih ostavi na suncu da se stegnu ili ih ubaci u mikrovalku na par minuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts