gogi Posted March 5, 2012 Share Posted March 5, 2012 Planiram da kupim navedene stapove pa me interesuje vase misljenje o njima, oni koji ih koriste ili su ih koristili kako su vam se pokazali? Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Da li je moguce da niko nije koristio ovaj stap... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Ja ga koristim i zadovoljan sam potpuno ne znam sta te konkretno zamima? Stap je dosta tanak nije tezak i u kombinaciji sa BBLC ima odlicnu ravnotezu u ruci,bacacke sposobnosti su mu odlicne malo je kruci i meni je fantastican za pecanje u krsu i lomu kada moras da se nadjacavas sa ribom ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Koristio i koristi!Odlican stap... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Ja takodje posjedujem masine BBLC, da li je stap puno tvrd na ribi i da li ti se desavalo da si gubio puno ribe zbog toga?I prem da nije neko mjerilo ali cisto me zanima koliko si ti najvise bacao sa tim stapom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Ja takodje posjedujem masine BBLC, da li je stap puno tvrd na ribi i da li ti se desavalo da si gubio puno ribe zbog toga?I prem da nije neko mjerilo ali cisto me zanima koliko si ti najvise bacao sa tim stapom? Ne znam da li je pitanje meni upuceno, ali cu svakako odgovoriti.Koliko god da je stap tvrd (a po meni nije preterano), to amortizujes/nadomescujes otpustanjem spulne.Ribu nisam gubio.I u pravu si, nije neko merilo, jer sam ja uvek dobacio tamo gde i dokle sam hteo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi Posted March 6, 2012 Author Share Posted March 6, 2012 Hvala nebojsa na odgovorima! Koja je to tvoja najveca daljina sa ovim stapom, i sa kojom tezinom olova? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Ja takodje posjedujem masine BBLC, da li je stap puno tvrd na ribi i da li ti se desavalo da si gubio puno ribe zbog toga?I prem da nije neko mjerilo ali cisto me zanima koliko si ti najvise bacao sa tim stapom? Neces imati probleme sa gubljenjem ribe stap se ponasa odlicno sa ribom i imas odlicnu kontrolu nad ribom,a bacanje zavisi od samog ribolovca ali moze stvarno daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted March 6, 2012 Share Posted March 6, 2012 Hvala nebojsa na odgovorima! Koja je to tvoja najveca daljina sa ovim stapom, i sa kojom tezinom olova? Sto rece Krle, leti daleko, odnosno, onoliko koliko mozes da dobacis!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts