nebojsa1 Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Ja koristim X2 Deluxe. Imam mnogo drugara koji od stolica imaju sve i svasta, i Chub i Fox i DAM i BEHR i ko zna sta jos i sve sam ih isprobao i to vise puta, ali brate ova mi je najkomotnija, sediste je sirine 66cm, izuzetno je jako uradjena (i metal i platno) i stvarno udobna. Ja sam tu negde blizu 120kg! Kostala me je 60Eura, istina ne ovde vec u Sloveniji... ovde nisam video da je ima. Da je sediste jos koji cm sire, onda te nebi zuljala ni malo... I, reci mi, jesil` ti to smrsao?Mislim, svuko si se na 120 kg...Da nisi, ne daj Boze, neku "jektiku" zaradio? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted July 28, 2012 Share Posted July 28, 2012 Eh moj Nebojsa, Bog nikad ne daje dva dobra zajedno.... da ti tuberkulozu za dzabe al' posle moras da kasljes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivica~kt Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 (edited) Do sada sam koristio Chub snooper reclainin chair, odlicna stolica, jaka, udobna... http://www.dansononline.co.uk/acatalog/snooper-reclining-chair.jpg Nedavno sam nabavio Nash indulgence hi back reclaining chair, slicna je Chub-u, samo mnogo udobnija...Udobniju stolicu od ove nisam probao, kada covek sedne u nju nikako mu se ne ustaje.... http://www.planetcarp.co.uk/productimages/6000pr_chairs1.jpgkako se kaze prvo je bog stvorio nash a onda sve ostalo ja imam malo jacu i malo vecu znaci nash big daddy ... taj stolac je san svakog saranasa , jak ,visok naslon, debela i meka navlaka ili platno , jaki nasloni za ruke presvuceni sa navlakom da se ne znoje ruke . jednostavno predobra stvar a jedina mana je cijena kod nas sam ju platio 1200 kuna e sada koliko je to dinara nemam pojma , ali stvarno predobar stolac Edited August 19, 2012 by ivica~kt 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 kako se kaze prvo je bog stvorio nash a onda sve ostalo ja imam malo jacu i malo vecu znaci nash big daddy ... taj stolac je san svakog saranasa , jak ,visok naslon, debela i meka navlaka ili platno , jaki nasloni za ruke presvuceni sa navlakom da se ne znoje ruke . jednostavno predobra stvar a jedina mana je cijena kod nas sam ju platio 1200 kuna e sada koliko je to dinara nemam pojma , ali stvarno predobar stolac Ako ne znas da pretvorish u dinare -pretvori u evre.Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 19, 2012 Share Posted August 19, 2012 140 eur Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted August 20, 2012 Share Posted August 20, 2012 Hvala Jane! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted August 21, 2012 Share Posted August 21, 2012 malo pogreshio.Kako je 7 kuna-eur izadje vishe Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivica~kt Posted August 22, 2012 Share Posted August 22, 2012 160 € moja isprika nisam uopce mislio na eure cim sa njima neradim haha Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivica~kt Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 posto nemam jos 10 postova i nemogu pm poslat za big dedia info . stolica je kupljena u škorpion-dnc zagreb 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted August 23, 2012 Share Posted August 23, 2012 NAJBOLJA,NAJIZDRZIVIJA,NAJUDOBNIJA, IMA DVE PREKRIVKE,DVOSTRUKE KONOPCE ISPOD,PODESAVANJE MEKOCE SEDISTA, KEMBA (230kg) JE IMA VEC 3 GODINE. NIJE POPUSTILA NIGDE,JAKA I UDOBNA, Soul Carp chair comfort stolica,90 eura. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 DA LI NEKO IMA ISKUSTVA SA FOX WARRIOR ARM CHAIR!!! DELUJE MI KAO FINA STOLICA ZA KRATKA PECANJA!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 DA LI NEKO IMA ISKUSTVA SA FOX WARRIOR ARM CHAIR!!! DELUJE MI KAO FINA STOLICA ZA KRATKA PECANJA!!Imam je ja i korektna je.Lagana je,i prilicno udobna za tu vrstu stolice.Meni je bitno sto je tanka kada se spakuje i ne zauzima puno mesta.Poz Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted October 4, 2012 Share Posted October 4, 2012 NAJBOLJA,NAJIZDRZIVIJA,NAJUDOBNIJA, IMA DVE PREKRIVKE,DVOSTRUKE KONOPCE ISPOD,PODESAVANJE MEKOCE SEDISTA, KEMBA (230kg) JE IMA VEC 3 GODINE. NIJE POPUSTILA NIGDE,JAKA I UDOBNA, Soul Carp chair comfort stolica,90 eura.Gde je nadje za 90e? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted October 5, 2012 Share Posted October 5, 2012 Imam je ja.Dobra je ali prethodna pelzerova mi je bila udobnija ali zato je ova trakerova manja,tako da nije loseko moze da ima barem dve. Link to comment Share on other sites More sharing options...
PEX Posted October 25, 2012 Share Posted October 25, 2012 Imam JRC Cocoon vec 5 ili 7 godina izuzetna stolica ali samo za duge sesije jel kratke se obavezno prespavaju u njoj .Poz. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlade Trokoski Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 Koja je proverena stolica za 150+ kgr? osven drvene ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivica-kt Posted November 13, 2012 Share Posted November 13, 2012 http://www.nashtackle.co.uk/indulgence-big-daddy.productInfo Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted November 19, 2012 Share Posted November 19, 2012 Ljudi znam dosta stolica,koristim trenutno dve vrste medjutim ruku na srce kad sam ceo na carp pro od 9900 dinara odushevio sam se.Sad nepricam o kvalitetu izrade medjutim ja u udobniju stolicu u zivotu nisam seo.Znam da nash ima neshto slicno al nisam probo.Ako ima i drugih firmi nalik ovoj onda moja preporuka je za vakvu stolicu Link to comment Share on other sites More sharing options...
coolair Posted March 11, 2013 Share Posted March 11, 2013 Danas pazarih ovo http://i46.tinypic.com/110b1y1.jpg Oduševljen sam Link to comment Share on other sites More sharing options...
davorp Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 Danas pazarih ovo http://i46.tinypic.com/110b1y1.jpg Oduševljen sam Imam ovu stolicu...vrh je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Danas pazarih ovo http://i46.tinypic.com/110b1y1.jpg Oduševljen sam i ja sam kupio ovakvu i mogu reci da je extra udobna i kvalitetno odradjena, pohvale za ovaj model carp proa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duško58 Posted March 13, 2013 Share Posted March 13, 2013 Stolica CARP PRO CP301 je vrh. Imam oko 120 kg i sluzi me kako to dolikuje. Nigde se nije razdrmala niti koji sav popustio. Moram je malo oprati posto je i irska seterka spavala na njoj pa je isprljala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bobancarp Posted March 15, 2013 Share Posted March 15, 2013 Garantuju do 160 kg.opterecenja..Anaconda http://carpaholix.hu/2675-4249-thickbox/anaconda-teepe-chair.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
aqvacarp Posted March 16, 2013 Share Posted March 16, 2013 Ja koristim mivardi chair premium long nije najbolja ali je super . Link to comment Share on other sites More sharing options...
profesor Posted May 30, 2013 Share Posted May 30, 2013 Daiwa Infinity ili CHUB Snooper Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts