puf1 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Daiwa Infinity (ja je koristim,odlicna) ili Anaconda Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mika357 Posted June 1, 2013 Share Posted June 1, 2013 Fox Evolution Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 KAd nadjete nesto bolje i kvalitetnije od ovog javite mi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 A kad bi mi neko rekao kako da u Beogradu kupim stolicu od nash-a, ja bi bio presrecan. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 2, 2013 Share Posted June 2, 2013 KAd nadjete nesto bolje i kvalitetnije od ovog javite mi Jel je imas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Da neotvaram drugu temu vezanu za stolicu jel neko ima ovu daiwu mission i kako se pokazala? http://imageshack.us/a/img546/5417/56266527837418894235113.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Da neotvaram drugu temu vezanu za stolicu jel neko ima ovu daiwu mission i kako se pokazala? http://imageshack.us/a/img546/5417/56266527837418894235113.jpgta daiwa mission je ista kao dam i mislim da i anakonda isti model ima samo se razlikuju natpisi . verovatno su skalpane u istoj firmi na dalekom istoku ali to ne menja stvari da je za te pare extra. s uporedjivanjem sa cocoonom je mala razlika cak i nebitna ima malo krace platno sa prednje strane od cocoona i nema dzep . u tezini su iste i u dimenzijama su iste . za novac za koji sam je ja kupio tj. 60 e nemas nista slicno niti bolje od nje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 4, 2013 Author Share Posted June 4, 2013 ta daiwa mission je ista kao dam i mislim da i anakonda isti model ima samo se razlikuju natpisi . verovatno su skalpane u istoj firmi na dalekom istoku ali to ne menja stvari da je za te pare extra. s uporedjivanjem sa cocoonom je mala razlika cak i nebitna ima malo krace platno sa prednje strane od cocoona i nema dzep . u tezini su iste i u dimenzijama su iste . za novac za koji sam je ja kupio tj. 60 e nemas nista slicno niti bolje od njeImam i ja istu samo pise DAM i prezadovoljan sam ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 drugari veliko HVALA Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Imam i ja istu samo pise DAM i prezadovoljan sam ...Takodje!Placena 50 eur. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Ajde neko na private neka mi napise gde nadjete takve stolice za 50 ili 60 eura.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted June 4, 2013 Share Posted June 4, 2013 Moras malo da šunjaš, trazis, gledas sajtove, pratis oglase... Ne mozes da ne naletis na nesto povoljno!Ja sam je nasao u prodavnici koja vise ne radi pod istim imenom, pre skoro 3 godine, placena 50-ak eur, i futrola za nju, placena 20-ak eur... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted June 5, 2013 Share Posted June 5, 2013 Znam o kojoj radnji pricas, krle mi je maznuo ispred nosa stolicu te dam su baaaaas dobre i velike. I vise ih - nema. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 Znam o kojoj radnji pricas, krle mi je maznuo ispred nosa stolicu te dam su baaaaas dobre i velike. I vise ih - nema. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 I kod nas je bila panika!Jedna je bila na Banjici u radnji, druga na Nbgdu...Futrole samo na Nbgdu!Bilo je zvanje, rezervisanje, jurnjava...A na Gazeli haos!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 moja kupljena prosle godine u zemunu u pet shopu zadnja bila a ako nekom treba prodacu mu za 6000 din Link to comment Share on other sites More sharing options...
Tonac Posted June 6, 2013 Share Posted June 6, 2013 Ova sa slike mi deluje uze nego ona koju sam video uzivo... krle jel tvoja ista ovakva? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted June 6, 2013 Author Share Posted June 6, 2013 Mislim da jeste , deluje mi da je samo slika takva Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEVDZA Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 JRC COCUN Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 http://img703.imageshack.us/img703/3417/21x1.jpg Imam ovu Pelzerovu stolicu od negde 2006-te , kolko je samo spavanja videla Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxy03 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 http://img703.imageshack.us/img703/3417/21x1.jpg Imam ovu Pelzerovu stolicu od negde 2006-te , kolko je samo spavanja videla Meni ova mnogo llici na ANAKONDINU stolicu samo sto je natpis PELZER Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxy03 Posted February 12, 2014 Share Posted February 12, 2014 Meni ova mnogo llici na ANAKONDINU stolicu samo sto je natpis PELZER Meni ova mnogo llici na ANAKONDINU stolicu samo sto je natpis PELZER Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Pa da druze, ko naruci kaze ime i u PRC napisu , nikakav problem 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
saxy03 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Pa da druze, ko naruci kaze ime i u PRC napisu , nikakav problem Tacno tako nije vazno sta pise,ja sam zahvaljujuci ovom forumu i kupio ovu ANAKONDU posto JRC i PELZER nisam mogo da nadjem -ali nisam se pokajao stolica je'' komotna i udobna za sve pare"" Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted February 13, 2014 Share Posted February 13, 2014 Sto rece Vasil, razlika je samo u imenu, sve ostalo je isto...Al' da je velika, komforna, jeste!Da je lagana, jeste!Da je udobna, jeste!Da je dobra za spavanje, jeste!Da se lepo pakuje, jeste!Pa sta ti vise treba... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts