vasil Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 A u cemu je vic Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 A u cemu je vic Moras da pitas Arandjela , mada su sve kolege sa foruma vec rekle sta su imale povodom ovog prozivanja .Veliki pozdrav za sve prave i postene kolege za najaceg foruma BISTRO Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 U brate kolko postova, ovo postade glavna zanimacija, Link to comment Share on other sites More sharing options...
pankec Posted March 10, 2012 Share Posted March 10, 2012 Arandjela za MODERATORA! podrzavam akciju :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
toma20 Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Arandjel je jos jednom ovako nesto uradio. Prozvao je neke ljude pa se negde sakrio. Mislim da je ovo lazni profil i da je to neko od nas a da ga koristi iz zezanja ili kad mu nesto nije po volji. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 Ne znam za vas ali meni je ovaj aranđel car. Samo ti kucaj poruke i reci šta ti smeta. Ovo je demokratska zemlja i svako ima pravo da iznese svoje mišljenje. Samo napred problem demokratskog drustva : sto dva ludaka nadglasaju jednog genijamada nema veze sa ovim postom al aj i ja da stancam 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted March 11, 2012 Share Posted March 11, 2012 dva ludaka nadglasaju jednog genija Predlazem ovog mog prijatelja Dekija za pocasnog Admina foruma Molim da se ovo jednoglasno prihvati Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 hahahaha, bas sam se nasmejao citajuci od p[cetka postove, nije los ovaj arandjel :crazy: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted March 12, 2012 Share Posted March 12, 2012 Lepo je biti zapazen i popularan... http://www10.pic-upload.de/12.03.12/8mv5831lhlth.jpghttp://www10.pic-upload.de/12.03.12/tnb239gowy7.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted April 12, 2012 Author Share Posted April 12, 2012 Evo da se javim i da vam kazem da vas POSMATRAM, pojedinci i dalje duvaju postove. Verovatno hoce da budu moderatori, a moderator nemoze da bude onaj sto stavlja smajlice, BRAVO, SVIDJA MI SE I ZANIMLJIVO i sl. Toliko od bata Arandjela za sada. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted April 12, 2012 Share Posted April 12, 2012 Neka si im rekao , da znaju da ih neko posmatra i pazi sta rade Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Samo vas posmatram http://www10.pic-upload.de/13.04.12/psa7fgusbww.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted April 13, 2012 Share Posted April 13, 2012 Volim ovaj nosic hahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 isti si ko moj q ... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
paja. Posted April 14, 2012 Share Posted April 14, 2012 Idi bre Otto u persun, oladi me... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 A koga interesuje moje misljenje neka mi se javi da mu iznesem .mada misljenje pojedinca nije toliko u globalnom nivou bitno. Mada kad bolje razmislim cije misljanje ocekujemo oni se ne javljaju ili ga namescaju. Znaci sta cu ja reci sto vi neznate a oni nece da kazu. Mozda je cutanje zlato pa sad zgrcu lovu a mi mesamo mikseve iz zdrave hrane. Ko svati razumece 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 A koga interesuje moje misljenje neka mi se javi da mu iznesem .mada misljenje pojedinca nije toliko u globalnom nivou bitno. Mada kad bolje razmislim cije misljanje ocekujemo oni se ne javljaju ili ga namescaju. Znaci sta cu ja reci sto vi neznate a oni nece da kazu. Mozda je cutanje zlato pa sad zgrcu lovu a mi mesamo mikseve iz zdrave hrane. Ko svati razumece Auuu brate ,ovo ti je Prda sastavio garant. :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 Nije on je druga stranka. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Slobodan Boban Pavlović Posted April 15, 2012 Share Posted April 15, 2012 da li postoji tema na forumu gde neko nekome ili nesto ne smeta... na forumu sam skoro dve godine i nikada nikome nista prebacio nisam, a postova imam i sami vidite koliko... ali tu sam svaki dan, prelistavam... i uvek isto... nemoj da nasedate na provokacije ljudi koji nemaju sta da rade pa se ovde izivljavaju i pokusavaju da se hrane prepirkama ljudi i prijatelja koji su godinama na vodi. Jbg nisam mogao a ada ne napisem, glupo je vise Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuce Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 e nek si im reko bobane..... :good: Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted April 16, 2012 Share Posted April 16, 2012 A koga interesuje moje misljenje neka mi se javi da mu iznesem .mada misljenje pojedinca nije toliko u globalnom nivou bitno. Mada kad bolje razmislim cije misljanje ocekujemo oni se ne javljaju ili ga namescaju. Znaci sta cu ja reci sto vi neznate a oni nece da kazu. Mozda je cutanje zlato pa sad zgrcu lovu a mi mesamo mikseve iz zdrave hrane. Ko svati razumeceJA HOCU DA KAZEM DA NA OVOM SVETU STO PRICAJU...... NIJE ISTINA! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted December 2, 2012 Author Share Posted December 2, 2012 koliko mogu da primetim ove imamo novog Reljica, Igora i Radeta, Obratite moderatori paznju na Stevana Ivanovica. Prica se ponavlja Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 Šta sa Radetom? Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted December 2, 2012 Author Share Posted December 2, 2012 citaj malo , sta se odmah javljas, citaj gore o kom radetu se radi. Mislim da se povremeno pojavljuju novajlije koji stavljaju smajlije, komentarisu sa ODLICNO, KORISNO, islicno, zbog nabijanja postova ili njima poznatim razlozima. Upozorite iste da to ne cine jer forum sve sporije i sporije radi, i sve vise ljudi idu sa foruma bas zbog tavih naucnika. Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted December 2, 2012 Share Posted December 2, 2012 http://www.youtube.com/watch?v=YnszlJC8iGs za Arandjela , povratnika, 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts