Rade Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Kada već pišeš, uradi to malo preciznije. Treba da te tumačim između redova, baš me briga! Pozdrav. Link to comment Share on other sites More sharing options...
exyucarp Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Hvala na obavestenju, mada vodimo racuna o tome.Korisnici koji to rade se snkcionisu, brisu im se postovi i vraca im se post count. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bosanac-ruma Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 nisam neki sakupljac postova ali me interesuje zasto moj broj postova stoji uvek na istoj brojci a redovno sam ukljucen u rad foruma pitanje za moderatore Unapred hvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 nisam neki sakupljac postova ali me interesuje zasto moj broj postova stoji uvek na istoj brojci a redovno sam ukljucen u rad foruma pitanje za moderatore Unapred hvala Dozvoli da ti kazem pre nego sto se ukljuci neko od moderatora i dobijes detaljno objasnjenje, u mnogim topicima se nedobijaju postovi, tipa obavestenja, oglasi itd... Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 Dozvoli da ti kazem pre nego sto se ukljuci neko od moderatora i dobijes detaljno objasnjenje, u mnogim topicima se nedobijaju postovi, tipa obavestenja, oglasi itd...Dax ti je dao objašnjenje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 i ja se slazem sa objasnjenjem :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 A vidi sta ja imam postova,mislim da me treba nagraditi jer od tolikog broja postova nemozes izvuci mozda jedan pametan mada je i to za razmatranje Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 A vidi sta ja imam postova,mislim da me treba nagraditi jer od tolikog broja postova nemozes izvuci mozda jedan pametan mada je i to za razmatranje a vid meni pise SARANI GA ZOVU TATA . a ja nemam dece xexexex Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalicuss Posted December 3, 2012 Share Posted December 3, 2012 A vidi sta ja imam postova,mislim da me treba nagraditi jer od tolikog broja postova nemozes izvuci mozda jedan pametan mada je i to za razmatranje Ti si CAR :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Ovim postom krecem u pohod na sakupljanje istih. Pa dobro, bre, crni Arandjele, da li je tebi tako dosadno u zivotu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Ovim postom krecem u pohod na sakupljanje istih. Pa dobro, bre, crni Arandjele, da li je tebi tako dosadno u zivotu? Ovde ih se neces nakupiti,ne racunaju se. Link to comment Share on other sites More sharing options...
baba_vanga Posted December 4, 2012 Share Posted December 4, 2012 Odlicno, da se Arandjel ne ljuti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 a moze i za gorana billya, janeta, zasto se svima ne brisu postovi ako nemaju veze sa temom ili nisu konstruktivni? kao na primer ovde https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=4901&page=3 , Konkretno mislim na VladuBG. vlado nemoj da se ljutis na mene, nista licno nema protiv nikoga ovde, nego me samo ovi nazovi moderatori nerviraju jerr diskriminisu pojedine ljude. Nadam se da ce nadalje biti ni po babu ni po stricevima. Pozdravlja vas Arandjel Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 koji to moji postovi??? ako mislis na ove sa slovom a,to sam ja izbrisao tekstove sam da se moderatori ne muce.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
arandjel Posted March 10, 2013 Author Share Posted March 10, 2013 vlajko nemoj da se ljutis, samo sam slucajno tebe vido u tom trenutku. Neznam te i nista lose i licno nisam mislio protiv tebe. Razumemo se valjda Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 ma ne ljutim,nego kad obises neki post moras bar neki znak da ostavis. Slovo,broj,znak.... u stvari ja samo tako znam da obrisem mozda postoji i neki drugi nacin ali ja ne znam Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 a moze i za gorana billya, janeta, zasto se svima ne brisu postovi ako nemaju veze sa temom ili nisu konstruktivni? kao na primer ovde https://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=4901&page=3 , Konkretno mislim na VladuBG. vlado nemoj da se ljutis na mene, nista licno nema protiv nikoga ovde, nego me samo ovi nazovi moderatori nerviraju jerr diskriminisu pojedine ljude. Nadam se da ce nadalje biti ni po babu ni po stricevima. Pozdravlja vas ArandjelZnaci da bi sad trebao tebi da obrisem post,u temi Za Bacida ti postavljas pitanje Janetu i meni?! Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogy man Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ja jos nisam skontao u cemu je fora sa tim postovima jel se nesto dobija kad se toliko pise o prikupljanju postova stvarno ne kontam?Satrase se ljudi oko postova te ovaj skuplja,ovom se ne racuna,onaj se buni daj neko neka napise u cemu je fora? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Ulazi se u kucu slavnih, dobija se zvezda u jezeru slavnih, majica sa natpisom ''nabio sam postove'' sa pozlacenim slovima i dozivotni respekt svih clanova 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bogy man Posted March 10, 2013 Share Posted March 10, 2013 Tako sam i mislio ali bilo mi cudno to svo naganjanje oko postova pa reko sta je toliko bitno imati gomilu koji su napisani,a ni sam autor ne zna sta hoce da kaze.Ja bih predlozio da kad se neko nalupeta u postu onako posteno,a ima toga podosta da se to izbrise jer bar meni kvari citavu temu sa kvalitetnim postovima koji imaju dobar savet i otkriju grske nekih u koriscenju hrane,pribora...Sto se mene tice respekt ostalih kolega mozes zasluziti iskljucivo svojim rezultatima i kad nesto napises onda ima tezinu i ozbiljno znacenje.Broj postova bez rezultata i pisanja na osnovu istih ne vrede ama bas nista. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
srdjans Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Pozdrav,Ako je moguce da se postovi u oglasima koji nisu zakljucani, ili obrisu ili pozakljucavaju. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hodor Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 da mi je neko rekao da pecaros moze da prati na kompjuteru ko fura postove i da se zali adminima na to nebi mu verovao 100% :rofl: :rofl: :rofl: :rofl: o boze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted April 29, 2014 Share Posted April 29, 2014 Pozdrav,Ako je moguce da se postovi u oglasima koji nisu zakljucani, ili obrisu ili pozakljucavaju.Neki odredjen oglas ili uopsteno pitas? Sent from my GT-N7000 using Tapatalk Link to comment Share on other sites More sharing options...
bane76 Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 za bacida -pojavila mi se blokada na pp prema nekim korisnicima posto ja nikoga nisam blokirao a nadam se da nisu ni mene culi smo se mail-om interesuje me sta se desava .unapred hvala .... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted May 2, 2014 Share Posted May 2, 2014 ma ne ljutim,nego kad obises neki post moras bar neki znak da ostavis. Slovo,broj,znak.... u stvari ja samo tako znam da obrisem mozda postoji i neki drugi nacin ali ja ne znamVlado to sam i ja primetio dasi puno svojih postova u mojim otvorenim topicima isto tako izbrisao!Nevidim neku svrhu pisati pa brisati i ostaviti Slovo a ili tacku jer to niti estecki ne izgleda a nije ni drugarski.Ako nesto napises onda stoj iza svog posta jer ovako je tvoj braca po vulkanovaci u nezgodnoj situaciji dali date uvredi i brise post ili sa tobom i dalje pije plum! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts