vladimir81 Posted November 8, 2013 Share Posted November 8, 2013 Dosao sremac kod doktora i zali se:-Doktore poceo vid da mi se muti. Ne vidim ko ide preko puta ulicom.-Sedi rece doktor.Pregleda ga i rece mu da izvadi krv. I uradi neke analize.Uradi sve to sremac i nosi rezultate doktoru.Uzeo doktor da pogleda i kaze mu:-Au sremac pa ovo nista ne valja.Moraces da ostavis slaninu,kobasicu,luk,sunku,rakiju.Tek ce sremac njemu:-Znas sta doktore?Zabole me ko ide sa druge strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted November 17, 2013 Share Posted November 17, 2013 www.youtube.com/watch?v=wJUuEI3FL_k 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 https://www.youtube.com/watch?v=01xk7IDO8Zw Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted November 23, 2013 Share Posted November 23, 2013 Удала се Фата за Црногорца.Прву ноћ каже Црногорац: Да сам ја оженио Црногорку, досад би ми скинула чарапе.Фата му скине чарапе.Затим каже Црногорац: Да сам ја оженио Црногорку, досад би ме распремила.Фата га распреми.Црногорац опет каже: Да сам ја оженио Црногорку, досад би ми ноге опрала.Фата му одговара: Да сам се ја удала за Босанца, и мене и тебе би јеб= 3 пута!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan becmen Posted November 24, 2013 Share Posted November 24, 2013 Juri autobus pun putnika nizbrdicom. Za njim trci neki covek.Jedan od putnika mu kroz smeh dobaci: ma nema sanse da stignes!!!-Moram, ja sam sofer! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted November 25, 2013 Share Posted November 25, 2013 (edited) Mladenci došli stanovati kod mladinih roditelja. Već prvog dana njen brat prvi siđe na doručak. Mama, jesu li seka i njen muž još uvijek u sobi? Jesu. Ja mislim... Nema ti šta da misliš! Doručkuj brzo i gubi se u školu!Kad se popodne vrati iz škole, dječak ponovo pita: Mama, da li su seka i zet još u sobi? Jesu. Ja mislim... Nema šta ti da misliš! Sjedi tu ručaj i šuti, a poslije se možeš ići igrati!Kad se je predvečer vratio kući, odmah upita: Da li su seka i zet sišli? Još nisu!Ja mislim... Dobro, ajde da čujem šta to misliš!Pa eto, sinoć sam čuo kad je seka rekla zetu da ode u kupatilo i donese vazelin... Pa sve nešto mislim da zet nije greškom uzeo moj super lepak koga nema na polici, a vazelin je i dalje na polici!... Edited November 25, 2013 by milivoj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Majić Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Stavio Hitler Zemunce u gasnu komoru i pusti gas na srednje. Ide gas, kad ono se čuje iz komore:Napred Zemun!!!Pusti on na još jače, kad ono opet:Napred Zemun!!!Pusti on na najjače, kad ono opet:Napred Zemun!!!Pogleda on kroz prozor, kad viče jedan Zemunac:Matori, dokle više ovaj suzavac, daj muriju da se peglamo!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Sta kaze ciga devojci kad raskida sa njom? "ostacemo brat i sestra" 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milivoj Posted December 14, 2013 Share Posted December 14, 2013 Upeca zemunac zlatnu ribicu.I ribica mu kaze da ce da mu ispuni jednu zelju ako je pusti.Zemunac: Dobro hocu neka dobra kola!Ribica Ces na odlozeno placanje ili na lizing?Zemunac Ces ti na mast ili na ulje? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nele01 Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 danas u novinama alo:kako pirocanac podmicuje saobracajca,uzme plasticnu kasikicu za kafu i stavi u prazan novcanik,pa kad ga saobracajac zaustavi, a on njemu da ceo novcanik,saobracajac gleda onu kasikicu u praznom budjelar, pa priupita: sta je ovo,a pirocanac ladno odgovara: pa za kafu. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
joca Posted December 21, 2013 Share Posted December 21, 2013 Kaze deda unuku:- Bezi, sakrij se, evo ide uciteljica, danas nisi bio u skoli.A unuk ce:- Bezi ti, ja sam jutros javio da si ti umro! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts