ivankole Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Da li je neko pecao zadnjih dana na Ubu, da li radi i kako??? Planiram nedelju pa da se informisem!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Bio je nas drug sa foruma Igor 85 i on moze da ti kaze nesto vise ja samo znam da im je riba radila i da su lepo prosli . Bisto i zategnute strune u nedelju . Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 Da li je neko pecao zadnjih dana na Ubu, da li radi i kako??? Planiram nedelju pa da se informisem!!! Bili na pecanju u nedelju,riba radi solidno za ovo doba godine... preko 25kom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 20, 2012 Share Posted March 20, 2012 @igor85Sta je riba uzimala od mamaca? Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Znas Doco kad pitas nekog sta je uzimala a on ti kaze boilu ili kukuruz .pa ja bi mu glavu otkino ko da je neka mudrolija reci sta je uzimala . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Polako s' to kidanje glave! Jos nije ni odgovorio... nemoj da ga plasis jos na startu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NEMANJA Posted March 21, 2012 Share Posted March 21, 2012 Znas Doco kad pitas nekog sta je uzimala a on ti kaze boilu ili kukuruz .pa ja bi mu glavu otkino ko da je neka mudrolija reci sta je uzimala . Pa crvice. za to se ne kida glava Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Znas Doco kad pitas nekog sta je uzimala a on ti kaze boilu ili kukuruz . pa ja bi mu glavu otkino ko da je neka mudrolija reci sta je uzimala . dao si odgovor na mudrolijin kukuruz i mudrolijinu boilu, :fool: Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted March 27, 2012 Author Share Posted March 27, 2012 Pecao sam u nedelju, prošao solidno-imao do 15.00 časova 24 kom!!!! Uvode se neka nova pravila oko boksova pa bi molio da neko to pojasni ako zna šta i kako!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Imas ovde odgovor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted March 27, 2012 Author Share Posted March 27, 2012 Ne zelim da me razumete pogresno!!! Ja sam prezadovoljan dosadasnjim radom, nacinom pecanja i svim onim sto pruza ovaj revir!!! Samo ne zelim da mi se desi da kad dodjem na jezero, posle desetak teskih dana na poslu, pored mene u boksu sedi neko sa kim cu se svadjati!!!! Hvala na odgovoru!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jope Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Na kojoj si poziciji upecao 24 komada.Gomatami keze da je riba generalno lose radila a 24 komada je dosta i u sezoni a kamoli u Martu.Dalije jos neka pozicija dala dosta ribe ili je bilo mrsavo,cestitam na tolkom ulovu u martu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted March 28, 2012 Author Share Posted March 28, 2012 Pecao sam na 8-ici sa drugarom-ZUCA sa Uba!!! Generalno je radilo osrednje, moj brat na 9. je imao 8 komada, a decko na 10 dva komada!!! Mislim da je druga strana radila lose!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Juce, pozicija 10 - 46 komada, pozicija 11 - 35 komada. Ukupno na jezeru bilo desetak ribolovaca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Juce, pozicija 10 - 46 komada, pozicija 11 - 35 komada. Ukupno na jezeru bilo desetak ribolovaca.Daj bre Goranče smanji malo,mnogo preteruješ. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Juce, pozicija 10 - 46 komada, pozicija 11 - 35 komada. Ukupno na jezeru bilo desetak ribolovaca.Samo nisi rekao za koliko dana! Link to comment Share on other sites More sharing options...
vlada...... Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Znaci trening ekipa je uveliko poceo 35 i 40 komada ozbiljno nema sta !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
kush Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Mozda je Goran mislio na babuske Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Videcemo kakva ce biti situacija u nedelju . :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Ok, kako god. Ko veruje - veruje, ko ne veruje neka dodje da peca sa nama. Bas cu sutra da se vidim sa ekipom i da vidim da li ce da se sloze da objavim statistiku. Pecali su od 6 - 17,30. Evidentiran svaki ulov + mamac. @Vlada7 Jel' sam lagio za bilo sta do sada na forumu? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Daj bre Goranče smanji malo,mnogo preteruješ. Odoh sad da ti bacim dzak starog kukuruza na mesto sto si tezervisao ... :) Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjeo Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 u pravu je gomatami, 10ka i 11ca su ga ubili, ja pecao na 7ci i imao 19kom od 7-17h... Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 u pravu je gomatami, 10ka i 11ca su ga ubili, ja pecao na 7ci i imao 19kom od 7-17h...Dajte neku precizniju informaciju, kolkoi su komadi, na sta se najbolje javljao i jos neke korisne informacije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Odoh sad da ti bacim dzak starog kukuruza na mesto sto si tezervisao ... :) Joj ala si kvaran,ma opušteno svi ste vi tamo jako dobri ljudi i to mi je super kod vas. Dolazim danas na jezero pa se vidimo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andjeo Posted March 29, 2012 Share Posted March 29, 2012 mi smo ga dobijali samo na cukk larva komarca, nista drugo nije hteo sem toga...a inace sve su sitni komadi bili, do 5 k... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts