Filip96 Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Planiram koristiti ovu aromu ovog proleca i leta,zanima me da li je neko od vas koristio pomenutu aromu i koja su iskustva sa njom ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted March 22, 2012 Share Posted March 22, 2012 Vrlo cesto koriscena i vrlo lovna na mnogim vodama. Link to comment Share on other sites More sharing options...
bingo Posted March 23, 2012 Share Posted March 23, 2012 Koristio sam je uporedo sa Solarovom squid&octopus.Dobra je SBS,ali Solar mi je davao vidno bolje rezultate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted March 23, 2012 Author Share Posted March 23, 2012 Sutra je pravim,a prekosutra probam i ujedno otvaram sezonu pa javljam rezultate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted April 10, 2012 Share Posted April 10, 2012 nesto kasnis sa rezultatima ili ih nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
Filip96 Posted April 11, 2012 Author Share Posted April 11, 2012 Zaboravio sam da napisem. Nisam imao sarana, ali je zato jedan linjak od 1,5 kg oprobao boilu . Izvinite sto kasnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ljupche9 Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 Dobro se uvek pokazala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
carpix Posted June 5, 2012 Share Posted June 5, 2012 Jedna od najboljih aroma,dobro radi i na divljoj vodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted June 6, 2012 Share Posted June 6, 2012 Evo malo se rolalo Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted June 30, 2012 Share Posted June 30, 2012 Pa se zatim i uhvatio neki saran bilo je jos ali mi nisu tu slike kad ih dobijem stavljam Link to comment Share on other sites More sharing options...
mare072 Posted December 10, 2012 Share Posted December 10, 2012 treba naci sbs mix s&o koji je najbolji s&o od svih proizvodjaca.cim je stigao kod vlajka odmah je nestao.koliko je samo ribe na divljim vodama uhvaceno na njega Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Neki recept za s&o ? Moze i seceno sa nekom vocnom aromom Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bojankingcarp Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Recept ces ovde malo teze dobiti mozda neko da osnovu ali ako vec pravis boile onda je i sam znas..... Ja nemam iskustva sa pravljenjem ove boile ja pravim sirotinjsku deku sa octopusom nije neka ali nije ni skupa...... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Znam i ja to a imam i neke recepte ali neki jos bi voleo da cujem. Kombinacija ima milion. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 po meni s&o jedna od najboljih ako ne i najbolja- najlovnija aroma...nije popularna ko 2004-2006god izasla je iz mode kod vecine ribolovaca ali i dalje retko kad promasuje..po meni dt s&o najbolja s&o aroma Link to comment Share on other sites More sharing options...
Shoga Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Slazem se. Ja koristim sbs i zadovoljan sam. Zasto kazes da je izasla iz mode? Ako peca ribu (a peca) uvek ce biti popularna Link to comment Share on other sites More sharing options...
rape Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 bf baits s&o mix veoma dobar . + dt s&o aroma .. idi begaj .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Koristim s&o i DT i solar . Izvanredne su stim sto je dt daleko jaca i manje doziram i zavisno koju vodu pecam Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 meni je dt miris i jacina ko sto je bio solarov s&o pre deset godina,cini mi se da je solarov s&o izgubio i jacinu i prodornost sto je imao pre 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 20, 2015 Share Posted January 20, 2015 Solar je bio jaci od ovaj sad ali i ovaj sad je extra pogotovo za divlje vode mada ja znam da stavim pola dt pola solar i dobijam bukvalno ono sto je nekad bio solar Link to comment Share on other sites More sharing options...
GORANBILLY Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Recept ces ovde malo teze dobiti mozda neko da osnovu ali ako vec pravis boile onda je i sam znas..... Ja nemam iskustva sa pravljenjem ove boile ja pravim sirotinjsku deku sa octopusom nije neka ali nije ni skupa......Ne treba iznositi zakljucke pre nego sto proveris,u temi Top Secret Boili ima par recepata za S&O! Treba malo prelistati forum!!! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutin Posted January 21, 2015 Share Posted January 21, 2015 Recept ces ovde malo teze dobiti mozda neko da osnovu ali ako vec pravis boile onda je i sam znas..... Ja nemam iskustva sa pravljenjem ove boile ja pravim sirotinjsku deku sa octopusom nije neka ali nije ni skupa......Kao prvo vec samim koristenjem Solarovog octopus, cena boile ide gore i to dosta.Doza od nekih 8-10ml radi posao ali slobodno mozes ici i u vecim dozama sve zavisi koliko imas para. Neka moja iskustva sa njim su da idem sa 6ml unutra i nakon kuvanja 2ml pomesana sa nekim amino dodatkom tip nutramino.... izvan.Da budem iskren u zadnje vreme ga samo koristim izvan i radi posao.Ovo ti govorim iskljucivo za Solarov oktopus! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carp Yo Yo Posted January 22, 2015 Share Posted January 22, 2015 Kao prvo vec samim koristenjem Solarovog octopus, cena boile ide gore i to dosta.Doza od nekih 8-10ml radi posao ali slobodno mozes ici i u vecim dozama sve zavisi koliko imas para. Neka moja iskustva sa njim su da idem sa 6ml unutra i nakon kuvanja 2ml pomesana sa nekim amino dodatkom tip nutramino.... izvan.Da budem iskren u zadnje vreme ga samo koristim izvan i radi posao.Ovo ti govorim iskljucivo za Solarov oktopus!Imam pitanje pa ako moze odgovor. Zanima me da li pecas duze na vodi od 3 dana sa takvom boilom, odnosno tako tretiranom boilom, da li imas brzi efekat i kakvi su rezultati?Da li Ti nakon par dana slabije ili bolje uzima tu boilu? Hvala 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts