gogi Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Koji stap bi mi preporucili do 250 eura, da pokriva daljine do 130m a da nije mnogo tvrd na ribi? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AleksaVip Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Koji stap bi mi preporucili do 250 eura, da pokriva daljine do 130m a da nije mnogo tvrd na ribi?drugar jel 1 ili 3 komada? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 U tom rangu recimo prologic c2, ili tournament carp 3.90 3.5lbpozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi Posted March 27, 2012 Author Share Posted March 27, 2012 drugar jel 1 ili 3 komada?mislio sam na cjenu jednog stapa Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 A to je vec drugo nesto,preporuka FS E class 3.90 3.5lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted March 27, 2012 Share Posted March 27, 2012 Za sve pare CENTURY (NG,FG...), a vrh stap za manje para PROLOGIC CC30 ili C3 i tu nema greske!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gogi Posted March 28, 2012 Author Share Posted March 28, 2012 A to je vec drugo nesto,preporuka FS E class 3.90 3.5lbMoze li preporuka gdje se moze uzeti Free Spirit E class, i koja mu je tacna cjena? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Moze li preporuka gdje se moze uzeti Free Spirit E class, i koja mu je tacna cjena?Moze li preporuka gdje se moze uzeti Free Spirit E class, i koja mu je tacna cjena?sto se tica Free Spirit stapova okreni ZOKIJA na 063 387 467 i necas pogresiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
Igor Despot Carp Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Koji stap bi mi preporucili do 250 eura, da pokriva daljine do 130m a da nije mnogo tvrd na ribi?Moje mišljenje,oko 230-340eura košta štap StarBaits MILSPEC LCR(Long Cast Range) 13ft/3,50lbs . Sa njima Mitch Smith(Jedan od vlasnika StarBaits,kapiten Engleske reprezentacije,Chub konsultanat) izbacuje preko 200metra klasničnim izbačajem preko glave,lično sam ih video na ,,CarpItali,,ove godine i pričao sa Mičom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
klm Posted March 28, 2012 Share Posted March 28, 2012 Mislim da je Milspec LCR malo tvrdji u vrhu,i ne odgovara opisu stapa kakvog trazi kolega. Meksi u vrhu i da baca daljine oko130.ak metara, mozda bi bio dobar izbor neki Harrison. Po mom misljenju extra kvalitetan proizvodjac blankova,extra akcija.....ljudi koji ga imaju kazu da je gotovo nemoguce izgubiti ribu na njemu, a i sam sam probao nekoliko Harrisonovih modela ( Omen LS, Zero D,Chimera,Quark.Icon,) i svi su bili extra. Link to comment Share on other sites More sharing options...
norin Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 HARRISON NO1 MOJ IZBOR Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Mislim da je Milspec LCR malo tvrdji u vrhu,i ne odgovara opisu stapa kakvog trazi kolega. Meksi u vrhu i da baca daljine oko130.ak metara, mozda bi bio dobar izbor neki Harrison. Po mom misljenju extra kvalitetan proizvodjac blankova,extra akcija.....ljudi koji ga imaju kazu da je gotovo nemoguce izgubiti ribu na njemu, a i sam sam probao nekoliko Harrisonovih modela ( Omen LS, Zero D,Chimera,Quark.Icon,) i svi su bili extra.HARRISON NO1 MOJ IZBOR Ko jednom proba Harrisonove stapove vise se ne odvaja od njih Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted March 30, 2012 Share Posted March 30, 2012 Evo ja probo pa se odvojio od njih ;) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Otto Posted April 2, 2012 Share Posted April 2, 2012 Evo ja probo pa se odvojio od njih ;) No comment Link to comment Share on other sites More sharing options...
mico87 Posted April 3, 2012 Share Posted April 3, 2012 probaj greys platinum 13 na 3,5 lb Link to comment Share on other sites More sharing options...
hrvoje Posted April 5, 2012 Share Posted April 5, 2012 Moje mišljenje,oko 230-340eura košta štap StarBaits MILSPEC LCR(Long Cast Range) 13ft/3,50lbs . Sa njima Mitch Smith(Jedan od vlasnika StarBaits,kapiten Engleske reprezentacije,Chub konsultanat) izbacuje preko 200metra klasničnim izbačajem preko glave,lično sam ih video na ,,CarpItali,,ove godine i pričao sa Mičom.Dobra preporuka lete daleko i ne deru ribu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts