leskovcanin Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 kriza i to ga izgleda trese duze vreme Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted May 15, 2012 Share Posted May 15, 2012 kriza i to ga izgleda trese duze vremeJel si ga video sad za vikend tresu mu se ruke dok meri ribu to su prvi znaci,mada kod nas su morale da mu se tresu ruke od tone i kusur Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukarp Posted May 16, 2012 Author Share Posted May 16, 2012 1.CT carp buster2.CT borca3.CT nesa i srki4.CT magicni5.CT kudrecki manijaci6.CT uros7.CT barabe sa sela8.CT banana man9.CT aca miljakovac10.CT valjevo barajevo11.CT prijatelji12.CT relex Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukarp Posted May 16, 2012 Author Share Posted May 16, 2012 1.CT carp buster2.CT kuba i njegovi klinci3.CT nesa i srki4.CT magicni5.CT kudrecki manijaci6.CT uros7.CT barabe sa sela8.CT banana man9.CT aca miljakovac10.CT valjevo barajevo11.CT prijatelji12.CT relex sada se vec mnogo zakuvalo kule peca umesto ct borca jer ljudi ne mogu iz opravdanih razloga mada bi sa njima tek bilo pravo rokanjemesta ima za jos jednu ekipu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 ako nemoze ct borca ima ona druga slobodna ekipa kaznena Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 ako nemoze ct borca ima ona druga slobodna ekipa kaznena izvrsena je fuzija ct kaznena ekspedicija i ct borca tako da smo sada ekipa ct borca Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukarp Posted May 18, 2012 Author Share Posted May 18, 2012 Vlasonski vukavi da se jave Filipu jer su pogasili sve telefone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 aaaa to znaci da je borca dobila nove clanove Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 aaaa to znaci da je borca dobila nove clanove pa rezultati kazu da je dobitna kombinacija Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 rezultati su im od uvek ekstra ,ct borca -svaka cast, za njih nema zime, Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 18, 2012 Share Posted May 18, 2012 1.CT carp buster2.CT kuba i njegovi klinci3.CT nesa i srki4.CT magicni5.CT kudrecki manijaci6.CT uros7.CT barabe sa sela8.CT banana man9.CT aca miljakovac10.CT valjevo barajevo11.CT prijatelji12.CT relex sada se vec mnogo zakuvalo kule peca umesto ct borca jer ljudi ne mogu iz opravdanih razloga mada bi sa njima tek bilo pravo rokanjemesta ima za jos jednu ekipupa staa je bilo oce li vukovi da upadaju na listu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Atila Han Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Biće čupavo. Samo da nas vreme posluži. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted May 20, 2012 Share Posted May 20, 2012 Ma nek padaju i go.. samo da smo na vodi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
cukarp Posted May 22, 2012 Author Share Posted May 22, 2012 Sada su mi organizatori ovog takmicenja javili da se TAKMICENJE OTKAZUJE navodno je razlog mali broj prijavljenih ekipaZa vikend na jezeru je slobodno pecanje i svako ko zeli da dodje moze da rezervise kod Kuleta Link to comment Share on other sites More sharing options...
Libe Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 igleda da su prenatrpani terimini uzeli svoj danak. :fool: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dare5700 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 ovo je neozbiljno kupim dzak peleta kukuruz izrolam 7kg boila za ***, kao da neko misli da su pare za bacanje. a i mogao sam ici na drugu vodu sa drugarima. A sad mi stoje dve kante spoda dzaba. Oni koji nameravaju da otkazu kao sto su sad u zadnji cas 6 ekipa to uradile , trebali bi barem dve nedelje ranije da ZNAJU DALI CE DA PECAJU ILI NE. CT Relax Link to comment Share on other sites More sharing options...
mico87 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 izgleda da su se neke ekipe uplasile jake konkurencije.Pa lako je pecati protiv losijih a kad se prijave ozbiljne ekipe slabiji odustanu.Totalno neozbiljno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 izgleda da su se neke ekipe uplasile jake konkurencije.Pa lako je pecati protiv losijih a kad se prijave ozbiljne ekipe slabiji odustanu.Totalno neozbiljnoNemoj tako da pričaš ako ne znaš zašto su neke ekipe odustale. Koje jake ekipe? što se tiče ct.relax potpuno si u pravu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dare5700 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 mico87/--// neverujem da je neko odustao zbog straha koje bolji a ko losiji, i ja sam amater pa sam se prijavio za druzenje. Naravno i da postoji sigurno neki razlog kod neke ekipe za odustajanje od pecanja, dali zbog para ili neceg drugog, verovatno imaju dobar razlog za to. u krajnjem efektu i nebitno. A li mi je smesno da bas sest ekipa od jedanput odustane, i da niko nerazmislja malo o drugima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 drugari mislim da netreba kriviti organizatora njemu je u interesu da odrzi takmicenje ali su krivci i nisu fer takmicari koji nisu sigurni i drze mesto do zdnjeg dana a verujem da bi se vise njih javilo ali kad vide popunjeno zaobidju. I sto se tice takmicenja neverujem da je nekoga strah ili bilo sta a i ako se nekom desio neki peh neverujem da se desio na pet ekipa istovremeno sto opet navodi da nisu fer i da takve treba nekako upisati na crnu listu i sankcionisati i kad su na listi na nekom drugom takmicenju treba im organizator otkazati na dan pre takmicenja i ubaciti rezernu ekipu. I saopstiti im da je to zbog toga i toga. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mico87 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 3 meseca ove ekipe zauzimaju mesta na listi najavljenog takmicenja da bi 2 dana pred kraj odustali i to 6 ekipa u istom danu,kao da nisu znali kad je termin takmicenja.A sto se tice jakih ekipa jedna od najboljih u ovoj i prosloj godini su srki i nesa i neverujem da njih moze neko da pobedi na miki.Cast svim drugim ekipama al ovi su nenadjebivi Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Ja se sećam da ih je kule prošle godine pobeđivao. Tako da to što vrhunski pecaroši kao boban,šepecan,kule,Majić i mnogi drugi ne pecaju na ovoj vodi baš često ne znači da su oni najbolji. A i jadno je time se hvaliti,sa druge strane Srkiju i Neši svaka čast stvarno odlični pecaroši(kao i ovi koje sam gore naveo-tako da ne bi mogao nikoga izdvojiti od njih).Ne bi da pričam ovim putem ali ti ponavljam ponovo,ako ne znaš o nekim stvarima nemoj ni da pričaš bezveze. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mico87 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 daj nauci me molim te.Ja koliko se secam prosle godine ih je jednom pobedio boban i jednom kule a oni njih ko zna koliko puta.Nebi da nekog uvredim ali mislim da na toj vodi nema boljih sto neznaci da su jednako dobri i na drugim vodama Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 daj nauci me molim te.Ja koliko se secam prosle godine ih je jednom pobedio boban i jednom kule a oni njih ko zna koliko puta.Nebi da nekog uvredim ali mislim da na toj vodi nema boljih sto neznaci da su jednako dobri i na drugim vodamaPošto vidim da nemaš pojma i moja ih je ekipa jednom pobedila,a pecali smo dva puta,i to ovaj drugi put smo zaboli ćošak kao i prvi put kada smo ih pobedili. Evo još malo da te naučim Majić je uvek bio prvi na toj vodi osim jednom kada su zaboli sedmicu. Ako ti još nešto nije jasno pa slobodno pitaj ima puno njih koji to znaju. Izvinjavam se svima ako je ovo izgledalo kao da se hvalim(inače to nikada ne radim),ali dečko ne zna baš puno a hvali se tuđim uspehom pa da mu objasnim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
mico87 Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 nisam se pohvalio tudjim uspehom vec sam pohvalio njihov uspeh a ti ako mislis da si toliko dobar stavi lovu protiv njih pa pecajte i onda ces da vidis de ti je mesto Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts