JaneMk Posted April 7, 2012 Share Posted April 7, 2012 Kako se falsifikati sve vishe i vishe izradjuju evo jednog primera.Power pro pletenica obavezno na kutiji ima utisnuto shimano znak jer je u vlasnishtvo shimana,tako da obratite paznju kad kupujete http://img7.imageshack.us/img7/9683/20120126121248.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted April 8, 2012 Share Posted April 8, 2012 Ako mogu da kopiraju strunu, sigurno mogu da iskopiraju i kutiju/etiketu... :(Power Pro odavno nije ono sto je bio nekada, kvalitet je dosta opao, pogotovo od kada je u vlasnistvu shimano-a...Preporuka, kupujte od ljudi koji to uvoze na par hiljada metara...Kupite 1-2m i istestirate, ako ima priblizno istu nosivost kao sto je deklarisana onda kupite koliko vam treba,ako nije onda ste bacili samo 25-30din... Link to comment Share on other sites More sharing options...
RELJIC Posted April 9, 2012 Share Posted April 9, 2012 Ako mogu da kopiraju strunu, sigurno mogu da iskopiraju i kutiju/etiketu... :(Power Pro odavno nije ono sto je bio nekada, kvalitet je dosta opao, pogotovo od kada je u vlasnistvu shimano-a...Preporuka, kupujte od ljudi koji to uvoze na par hiljada metara...Kupite 1-2m i istestirate, ako ima priblizno istu nosivost kao sto je deklarisana onda kupite koliko vam treba,ako nije onda ste bacili samo 25-30din... Sta sad nemogu da iskopiraju i da falsifikuju tako da me uopste necudi i ovo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikolaa Posted May 10, 2014 Share Posted May 10, 2014 a ima i razlicitih kutija struna power pro,ja sam gledao strune power pro na buvljaku po 8 evra,upakovana u kutiju,najlon preko itd,niko ne bi rekao da je kopija da npr.vidi cijenu 18 evra na istoj kutiji... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts