Jump to content

Cup Je Nas

GORANBILLY

Recommended Posts

Pa vi ljudi kao da ste osvojili ligu šampiona( koju niste već kup). Posle toliko poraza razumljiva je vaša sreća i ja vam čestitam . Ipak je sunce izašlo posle godina kiše i suza, samo videćemo dokle.

On 4/11/2012 at 7:30 PM, GORANBILLY said:

Zvezda uradila Copy sa Marakane i Paste na Jna! Partizan Zvezda 0:2 :yahoo: :rofl:

Cup je nassssssssssssssssssssssssssssssss :yahoo: :yahoo: :yahoo:

Cekaj da pobedite u finalu ,nemoj da bude bolna guza ako puknete.Kako se radujete,dugo ste cekali sto jes,jes,malo i vas sunce da ogreje u moru crnih oblaka.Usput,svaka cast na pobedi.

On 4/11/2012 at 9:53 PM, Dr Raša said:

Pa vi ljudi kao da ste osvojili ligu šampiona( koju niste već kup). Posle toliko poraza razumljiva je vaša sreća i ja vam čestitam . Ipak je sunce izašlo posle godina kiše i suza, samo videćemo dokle.

http://alas.matf.bg.ac.rs/~mr05089/zvezda6.jpg

• Like 2

Pa da, to je slika sa osvajanja KUPA šampiona, lepo sam rekao. Ali jadan je klub koji i posle JEDNOG VEKA priča samo o tome. U svakom slučaju u prošlom veku ste bili tada odlični i ja skidam kapu, u ovom veku vas nema i samo zahvaljujući DRŽAVNOM aparatu funkcionišete. I sada definitivnom shvatam žašto uvek na derbiju sa radošću pevam "IMATE KOMPLEKSEEEEEE"4f86b92e8f866_1918539454bd8334d1fd48839610962_big.jpg

Kompleks je cudna stvar posebno ako gledas SOS kanal i svaki dan su secanja a od toga se neide dalje,nego nesto cujem da vam je sad SOKO STARK sponzor pa uz smoki dobijes sezonsku kartu za sve klupske sportove SD CRVENA ZVEZDA kazu da ce te i ove godine u svemu da odmarate od evrope

On 4/14/2012 at 11:40 PM, gnjurac said:

Kompleks je cudna stvar posebno ako gledas SOS kanal i svaki dan su secanja a od toga se neide dalje,nego nesto cujem da vam je sad SOKO STARK sponzor pa uz smoki dobijes sezonsku kartu za sve klupske sportove SD CRVENA ZVEZDA kazu da ce te i ove godine u svemu da odmarate od evrope

Bole ih pisha sad svi setaju nove farmerke-Novo Pazarske :rofl:

• 1 month later...
  On 4/12/2012 at 12:35 AM, nesa said:

Cekaj da pobedite u finalu ,nemoj da bude bolna guza ako puknete.Kako se radujete,dugo ste cekali sto jes,jes,malo i vas sunce da ogreje u moru crnih oblaka.Usput,svaka cast na pobedi.

Kako molim?! Nesto ste rekli? :yahoo: :yahoo: :yahoo: :yahoo:

• Like 1