Limar Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Ako ti je to drugar( tako si napisao),imas "dobro" drustvo u okruzenju!!!Kada ja postavim sliku mog drugara koji se samo slikao sa ribetinom onda mozes prokomentarisati,decko je prijatelj sa vlasnikom kafane pa podigao ribu poslednji put...inace mrzi pecanje tako da nemas potrebu da komentarises moje drustvo Dukase..Dal ga skuvao u corbi,preparirao ili prodao komercijali ovaj saran kao i ostali povadjeni nikad vise nece nekom iscupati stap iz nosaca,polomiti Germinu,pokidati 0.60 najlon.....sve manje ce biti onih prica "aj kolka je riba bilaaa"... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dukas Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Kada ja postavim sliku mog drugara koji se samo slikao sa ribetinom onda mozes prokomentarisati,decko je prijatelj sa vlasnikom kafane pa podigao ribu poslednji put...inace mrzi pecanje tako da nemas potrebu da komentarises moje drustvo Dukase..Dal ga skuvao u corbi,preparirao ili prodao komercijali ovaj saran kao i ostali povadjeni nikad vise nece nekom iscupati stap iz nosaca,polomiti Germinu,pokidati 0.60 najlon.....sve manje ce biti onih prica "aj kolka je riba bilaaa"... Ne znam kako drugi tumace ali kako sam procitao tako ispada!Mozda je moja greska ili tvoja,svejedno riba je ubijena! Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Siromasne nam vode pa malo malo neko upeca kapitalca 20+ Steta za ribu dali u reci ili jezeru,komercijali bilo gde da pliva samo ne u corbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted May 3, 2012 Share Posted May 3, 2012 Upravo gledam na FB kako se doticni gospodin S.P koji je uhvatio sarana od 28kg hvali da ga je vratio u vodu nakon sto se 20 ruka provuklo kroz skrge ribe radi slikanja :(, sta je sad tu istina?? Jel vracena riba ili je sniclovana?? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 , de nestade slika evo je :( Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 aj de da je jedan slikan, aj od strujarosa ,mrezarosa, i slicnih cuvara, . izdjite samo na pijac, bilo gde zemun, indjija, ista slika, sarani, kecike ko olovke, bespredmetno je raspravljati,dok, ne usvojimo zakon, pravi, 5 godina mardelja, za ovaku maticu, pa ce se neko pocesati po glavi. da baci mrezu, u lovostaju. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted May 4, 2012 Share Posted May 4, 2012 ........... bespredmetno je raspravljati,dok, ne usvojimo zakon, pravi, 5 godina mardelja, za ovaku maticu, pa ce se neko pocesati po glavi. da baci mrezu, u lovostaju. Puste zelje pusti snovi 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 aj de da je jedan slikan, aj od strujarosa ,mrezarosa, i slicnih cuvara, . izdjite samo na pijac, bilo gde zemun, indjija, ista slika, sarani, kecike ko olovke, bespredmetno je raspravljati,dok, ne usvojimo zakon, pravi, 5 godina mardelja, za ovaku maticu, pa ce se neko pocesati po glavi. da baci mrezu, u lovostaju.vidi nije problem prodavati sarana na pijaci ako imas uredno prijavljen vlastiti ribnjag ili papire sa kog ribnjaka je kupljeno , pa Sajkas zivi od mnogo mali ribnjaka .al ovo sa Dunava nema tu zatvora vec odma na prvu vrbu obesiti i jedan bi samo bio obesen ostali bi bili mirni 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted May 12, 2012 Share Posted May 12, 2012 Drakon i Dušanov zakonik za SVE. Nema dvostrukih aršina! K'o god da je ukrao iz reke i prodao za dalju "eksploataciju" treba da "visi" Link to comment Share on other sites More sharing options...
idiot Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 svi to vide svima jasno samo ja da kazem glasno dodjte sebi -Djordje Balasevic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts