nebojsa1 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Moram da budem skockan uveče kada počnu ženke šarana da mi padaju u naručje Nebojša. Kad sinem sa više od 50 lumena ona ode pa se pohvali drugaricama kakav je bačje uzurpirao obalu. Ako je tako, onda je razlog vise nego opravdan! I svakako razmisli da i na platformu postavis neku stonu lampu sa ciklama abazurom... Da se kompletiras! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 ja koristim ovu lampu za pecanje, ebemliga sija dosta dobro al nije to to A pored ovog planiram da uzmem fox ili petzl posto mi je dosta kineskih lampi za glavu sto kupujem posle svakog pecanja Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 ja koristim ovu lampu za pecanje, ebemliga sija dosta dobro al nije to to Extra je!Reci mi samo, kako je kacis?I koliko baterija ide u nju? Link to comment Share on other sites More sharing options...
tomoZG Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 Led lenser h7 kod mene nešto najbolje do sad baterija traje dugo ako ne svijetliš puno na najjače ali zato imaš potenciometar da reguliraš jačinu svijetla 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dzordz Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 PETZL jedne od najpouzdanijih lampi za sve uslove koriste ih alpinisti dobar izbor imas u Iglu sportu http://www.iglusport.rs/index.php?page=shop.browse&category_id=30&option=com_virtuemart&Itemid=71 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted May 14, 2012 Share Posted May 14, 2012 ranije nisam toliko znacaja pridavao lampi za celo, one kineske su radile posao... onda sam vremenom poceo da molim boga da ne padne kisa ili da mi se ne oznoji celo, jer posle dve kapi vode eksplodira... glava puca posle nepuna 2 sata pod tezinom lampe, i ne daj boze da zaspim sa njom, transplatacija glave neophodna... pored toga zahteva posebnu torbu za baterije jer ih treba menjati svaki 15min posle cega jedva obasjava samu sebe... onda sam odvojio malo vise para i kupio petzl tikka plus 2. vredi svaki dinar... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaximJaki Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Kineska sa lupa Link to comment Share on other sites More sharing options...
nikola1982 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 Kupio novu Petzl lampu...Pojacani model Tikka XP 2 sa 80 lumena... http://www.petzl.com/us/outdoor/headlamp/universal/tikka-xp Za sada nemam zamerki, najbolja lampa koju sam do sada koristio... Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted July 12, 2012 Share Posted July 12, 2012 podnovio sam se sa tikkom xp2 i prelepa je i perfektno radi a za ostalo cemo videti i testirati Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyfish Posted August 10, 2012 Share Posted August 10, 2012 XP 2 je na popustu 20% u pomenutoj radnji na konjarniku Link to comment Share on other sites More sharing options...
NemanjaR Posted August 11, 2012 Share Posted August 11, 2012 xp2 za te pare jedna od najboljih lampi,dosta lagana i ugodna za nosenje...ima mogucnost sirenja i skupljanja snopa.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Simke 011 Posted August 13, 2012 Share Posted August 13, 2012 Zovi Aliju Sirotanovica on ima super rudarske lampe :a026: Link to comment Share on other sites More sharing options...
STEVDZA Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 samo Led Lenser Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted November 29, 2012 Share Posted November 29, 2012 samo Led Lenser Danas bash uzeo H7 nemam reci jednostavno nema greske , kako to sija majku mu 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 xp2 za te pare jedna od najboljih lampi,dosta lagana i ugodna za nosenje...ima mogucnost sirenja i skupljanja snopa..tako je druze i jos sto je mala i lagana , x puta sam se uspavao sa njom i neosetim da mi je na glavi . Link to comment Share on other sites More sharing options...
nemac Posted November 30, 2012 Share Posted November 30, 2012 Ako te nemrzi pogledaj malo na netu lampe sa Creed diodama,ima ih i za glavu.U kompletu se dobijaju baterije i punjac. Link to comment Share on other sites More sharing options...
trenk Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 dakle definitivno petzl tikka 2 xp Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted January 3, 2013 Share Posted January 3, 2013 dakle definitivno petzl tikka 2 xpkoristio sam je cele sezone i prezadovoljan sam sa njom, i sad je koristim posto pecampo malo na plovak skobalja i jos uvek ima iste baterije koje sam stavio na pocetak sezone Link to comment Share on other sites More sharing options...
ganic Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 koristio sam je cele sezone i prezadovoljan sam sa njom, i sad je koristim posto pecampo malo na plovak skobalja i jos uvek ima iste baterije koje sam stavio na pocetak sezonema ima li ona manu neku aj da cujemo xaxaxax Link to comment Share on other sites More sharing options...
leskovcanin Posted January 5, 2013 Share Posted January 5, 2013 sto se mene tice nema, moja preporuka za tu lampu i ocena cista 10-ka,al znam jednog decka koji zna njenu manu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
šarenko Posted January 20, 2013 Share Posted January 20, 2013 Petzl . Link to comment Share on other sites More sharing options...
alek_m Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Petzl » Petzl E91 PE Tikkina 2 Headlamp po meni najjace lampe!Drugar,Ja sam kupio sa pijace rudarske za na celo i veruj mi da bateriju nisam punio vec dve godine a puni se na 220 i samo punjiva je.Baterija kosta oko 700,00 din. i odlicna je. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vasil Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Drugar,Ja sam kupio sa pijace rudarske za na celo i veruj mi da bateriju nisam punio vec dve godine a puni se na 220 i samo punjiva je.Baterija kosta oko 700,00 din. i odlicna je. Jesi li je palio nocu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladimir bg Posted January 25, 2013 Share Posted January 25, 2013 Jesi li je palio nocu Zašto noću pa noću se valjda spava............. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted July 16, 2013 Share Posted July 16, 2013 Da li je neko upoznat kakva su iskustva?Fox Halo HTX100 Headlighthttp://i41.tinypic.com/2ajwdjt.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts