srele sajmon Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Ronaldinjo i Bekam su proslost Sreckooooooooooo malo si se zajebo Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Sreckooo a ko ti je taj Srdjan Canadan? :rofl: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 : ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Бобан Нбгд Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Novozemuncanine plagijatoru jedan,kitis se tudjim perjem..... :rofl: :rofl: BRATE BOBANE SLEDECI PUT KAD STAVLJAS NESTO NA FORUM STAVI NESTO SVOJE A NE MOJ RECEPT KOJI SAM TI DAO U POVERENJU. ODNOSI SE NA MIX 2 . Mislio si da cu da riknem e tu si se malo zajebo jos cu ja da rolam. Jbga,nastavnice ja reko da i nesto korisno ostane nesto iza tebe,A videcu tvoje rolanje kad budemo pecali ti,ja,i krle protiv vlade,boke i laleta u utorak,ako ti ne proradi boila i napravis fijasko drz se dobro Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Jbga,nastavnice ja reko da i nesto korisno ostane nesto iza tebe,A videcu tvoje rolanje kad budemo pecali ti,ja,i krle protiv vlade,boke i laleta u utorak,ako ti ne proradi boila i napravis fijasko drz se dobro Bice Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Na celu ovu vashu prepisku ja bi rekao samo jedno: AJDE DA GA MERIMO!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 9, 2012 Share Posted May 9, 2012 Jbga,nastavnice ja reko da i nesto korisno ostane nesto iza tebe,A videcu tvoje rolanje kad budemo pecali ti,ja,i krle protiv vlade,boke i laleta u utorak,ako ti ne proradi boila i napravis fijasko drz se dobro Opa pa ovo je neki opasni okrsaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Moderator se uspavao a coveku sjebaste temu, predlog adminu da otvori temu off topic gde bi moglo da se sere do besvesti!pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
febus Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Ispred takmičarske boile radije biram takmičarsko mjesto.Jer se riba može i to jako uspješno pecati i na komad spužvice. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Moderator se uspavao a coveku sjebaste temu, predlog adminu da otvori temu off topic gde bi moglo da se sere do besvesti!pozz Jbg svaka ovakva tema ode u off jer niko nece nista konkretno da kaze,kako u naslovu teme pise "takmicarski boili" predpostavljam da bi tu iskusne kolege takmicari trebali izneti svoje misljenje ali od toga nema nista i dalje smo ipak najbolji politicari pise se na 3 strane a nista nije receno stalno nesto imaginarno nista konkretno zato se i uvek sve pretvori u sprdnju,ko bi ovde od takmicara napisao nesto ozbiljno i time ugrozio svoja buduca takmicenja ? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vojkan Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Pa jeste ali covek je napisao da prodaje...a ako prodaje, ondaK je malo bzvz da nauci tebe i mene jer cemo onda i mi da prodajemo i gubi se poAnta pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 10, 2012 Share Posted May 10, 2012 Otkud ova tema ovde :shok: Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted May 11, 2012 Share Posted May 11, 2012 a Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted June 22, 2012 Share Posted June 22, 2012 Za ovaj recept je najbolje da se obrate Kembi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Moma- Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Sqvid & octopus od Solara je neprevazidjen mislim na aromu ali Solar gotove bojle nepravi u sqvid & octopus mixu nego u club mixu iz tog razloga sto kada bi pravio u sqvid & oqtopus mixu nebi prodao ni jednu aromu sqvid & oqtopusa po mom laickom misljenju mislim da bi to bila bijla za sve vode .Do sada gde god sam pecao na sqvid & oqcopus domace izrade imao sam uspeha .Odacu jednu tajnicu za ,,DIP,, sve je od Solara, Big shot stimulin amino ,aroma sqvid & oqtopusa i ancovi koncetrat to jest ,, fregmentisani racici ,, koliko cega ide moracete sami .Garantujem uspeh toliko od mene BISTRO !!!.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Sqvid & octopus od Solara je neprevazidjen mislim na aromu ali Solar gotove bojle nepravi u sqvid & octopus mixu nego u club mixu iz tog razloga sto kada bi pravio u sqvid & oqtopus mixu nebi prodao ni jednu aromu sqvid & oqtopusa po mom laickom misljenju mislim da bi to bila bijla za sve vode .Do sada gde god sam pecao na sqvid & oqcopus domace izrade imao sam uspeha .Odacu jednu tajnicu za ,,DIP,, sve je od Solara, Big shot stimulin amino ,aroma sqvid & oqtopusa i ancovi koncetrat to jest ,, fregmentisani racici ,, koliko cega ide moracete sami .Garantujem uspeh toliko od mene BISTRO !!!....Molim te, mozes li da objasnis ovo sto sam boldirao... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 Molim te, mozes li da objasnis ovo sto sam boldirao......to i mene zanima Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan becmen Posted October 19, 2012 Share Posted October 19, 2012 http://imageshack.us/a/img35/2762/ac1anchovyconcentrate.gif Mislim da misli na ovo,malo se drugacije pise nisam siguran da se jos proizvodi Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 znam sta je, ali ne znam kakve veze ima sa fermentisanim racicima Link to comment Share on other sites More sharing options...
BataKV Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Tako je.Anchovy ili incuni su male morske ribe.Nego mene muci samo jedno,a sto ga vise nema ? :-( Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan becmen Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 sa racicima nzm koja je veza Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted October 20, 2012 Share Posted October 20, 2012 Tako je.Anchovy ili incuni su male morske ribe.Nego mene muci samo jedno,a sto ga vise nema ? :-(zato sto peca ribu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Moma- Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 (edited) Tacno to je to ali nazalost Solar ga vise ne proizvodi ali ima idrugih proizvodjaca i svuda se isto zove AC1 ili ,, ANCHOVY CONCETRATE ,, bitna stvar tecni ne prasak i netreba preterivati . Nisu bas unutra samo incuni ili male morske ribice ima i racica .Veoma je bitna fregmentacija tj vrenje kako se dobija taj za nas smrdljivi miris a za ribu pimamljiv miris koji ona voli !!! ...Izvinjavam se ja sam napisao kako izgovaram!...Bistro! Edited October 23, 2012 by exyucarp Velika slova Link to comment Share on other sites More sharing options...
-Moma- Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 Stefane dodji kod mene pa cu ti pokazati znas gde sam .POZDRAV!!!... Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan becmen Posted October 23, 2012 Share Posted October 23, 2012 vazii pozz :good: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts