vasil Posted January 24, 2016 Share Posted January 24, 2016 Ne razumem pitanje kolega?Oko 6Evra kosta pakovanje od 10 komada Link to comment Share on other sites More sharing options...
Blackcarp Posted January 25, 2016 Share Posted January 25, 2016 Ne razumem pitanje kolega?Oko 6Evra kosta pakovanje od 10 komadaMislio sam da je jedna udica 6 evra... Izvinite moja greska. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted January 27, 2016 Share Posted January 27, 2016 Da li neko zna, da li ovde kod nas negde mogu da se nadju udice Maruto 8220-2X? pretrazio sam sve sajtove nigde nema,inace jako malo maruto udica ima.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos Antic Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 neverovatno da ljudi koriste Kordine udice...na komercijalnim vodama su ok a na divljim pucaju kao staklo. Owner na prvom mestu Hayabusa,Gardner Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted February 19, 2016 Share Posted February 19, 2016 Meni su se dobro pokazale sbs udice za komercijale,dali je neko jos probao? Link to comment Share on other sites More sharing options...
C.F.S Posted February 20, 2016 Share Posted February 20, 2016 Meni su se dobro pokazale sbs udice za komercijale,dali je neko jos probao? Ja imam Enforcer, odlicna je udica. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gagi093 Posted March 11, 2016 Share Posted March 11, 2016 Meni su se dobro pokazale sbs udice za komercijale,dali je neko jos probao?Koristim sbs grip tip 4, odlicna udica za sve uslove i terene. Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted August 8, 2016 Share Posted August 8, 2016 Ja sam sa ovim udicama prezadovoljan,bas onakve kakve volim,kod mene su polozile.. http://www.air-gun.ru/images/big/6239.jpg 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
novak Posted August 9, 2016 Share Posted August 9, 2016 Od jeftinijih Mustad od malo skupljih korda Link to comment Share on other sites More sharing options...
V.V.Putin Posted October 14, 2016 Share Posted October 14, 2016 Hayabusa P1 i M1 br.2,4,6Gamakatsu A1 Spec teflon br.2,4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dunav 1 Posted October 15, 2016 Share Posted October 15, 2016 hayabusa P1 i M1 za divlje vode . Link to comment Share on other sites More sharing options...
hanibalccc Posted October 20, 2016 Share Posted October 20, 2016 FOX Arma i Mustad XV2 Carp su se meni pokazale kao ekstra za sve uslove !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DucicM Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 U zadnje vrijeme najvise koristim Mustad XV2 wide gape i curve shank. Jako mali procenat spadanja riba i nijedna mi se nije ispravila/pukla. I sve to po smijesnoj cijeni.Jos me pozitivno iznenadila sbs grip tip, jako ostra i odlicno kaci.Jedina mana je cijena koja je ista kao Korda.Neko rece Korda mu dobra, to je po meni najgora udica ikad napravljena.Na jednom pecanju sam imao 15 riba a od toga mi 7 spalo.Glavni krivac za to su bile wide gape 6 i curve shank 6, a vrhunac se desio kad je jednoj udici otpao vrh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
pirke Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 U zadnje vrijeme najvise koristim Mustad XV2 wide gape i curve shank. Jako mali procenat spadanja riba i nijedna mi se nije ispravila/pukla. I sve to po smijesnoj cijeni.Jos me pozitivno iznenadila sbs grip tip, jako ostra i odlicno kaci.Jedina mana je cijena koja je ista kao Korda.Neko rece Korda mu dobra, to je po meni najgora udica ikad napravljena.Na jednom pecanju sam imao 15 riba a od toga mi 7 spalo.Glavni krivac za to su bile wide gape 6 i curve shank 6, a vrhunac se desio kad je jednoj udici otpao vrh!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted October 24, 2016 Share Posted October 24, 2016 U zadnje vrijeme najvise koristim Mustad XV2 wide gape Kad sam je prvi put video nesto mi se nije dopao oblik. Malo je povijen vrh ka unutra, minimalno ali dovoljno da mi se ne dopadne... Drugar je prvi probao i kada sam video rezultate morao sam joj dati sansu. Sad su to jedine udice koje imam vezane u rig boxu. Neko rece Korda mu dobra, to je po meni najgora udica ikad napravljena. slazem se ...i meni je bila favorit ali promenio sam misljenje. Glavni krivac za to su bile wide gape 6 Posebno ona! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ciki74 Posted November 12, 2016 Share Posted November 12, 2016 (edited) https://www.exyucarp.com/forum/uploads/imgs/pre_1478991657__p_1970_1_1.jpg Drugovi ribolovci da li se neko susreo sa ovom udicom ili pecao na nju,kako se pokazala? Edited November 12, 2016 by Ciki74 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 22, 2017 Share Posted July 22, 2017 Vidim u novitetima kod Masterbiha udice duplo bolje od drugog,jako message I idealne za takmicenja...ima li neko iskustva sa njima? Ili je samo prepakovano sa Alibabe? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted July 23, 2017 Share Posted July 23, 2017 Ili je samo prepakovano sa Alibabe?Mislim da to svi rade 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 Pa rekao bih da jeste,ne mogu da im postavio pitanje jer mi je blokirao pitanje kod njih ali ako vec kupujes za skoro dzabe,sto ne prodajes po 100-200 dinara kineska sranja a ne 5-6-7 evra? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted July 24, 2017 Share Posted July 24, 2017 iskreno da ti kazem porucivao sam mnogo puta udice iz Kine i mogu ti reci ne da sam bio zadovoljan nego prezadovoljan,sada dali su to iste kao one koje nama prodaju pod nekim drugim brendovima ne znam i ne smem nista da tvrdim ali da su dobre to smem...i u Kini imas po klasama razvrstano nisu sve dobre,ali kupovao sam sve oblike koje koristim i teflonske sam nalazio Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Ma jasno je to da je sve odande ali ako jedna firma poput Fri Tajma iz Uziva prodaje Kineske udice po 95rsd ne vidim razlog zasto neki No nejm poput Masterbiha prodaje isto to po 600rsd,pa to kad bi ocarinio i platio 20% pdv kostalo bi 1000 dindzi ....A mi ribolovci cutimo tako i pustamo da nas sisaju gde stignu i to srecniji i zadovoljni sto smo konacno nasli top udicu ili bilo sta tako,kao mala deca smo,verujemo u bajke i basne :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
mijat Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Niko te ne tera da kupiš udicu, ti uzmi 10 komada za 95 dinara i pecaj ili je napravi sam ;-) Послато са C5303 уз помоћ Тапатока 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladaBG Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Hahaaahaaa da napravi sam HahahaSto bi drug shiki rekao,može to da se napravi na strugu Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Evo home made Wide gape. Veoma povoljno, 799din sa uracunatim PDV-om. 4 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted July 26, 2017 Share Posted July 26, 2017 Ovu trecu mi malo otvorio amur. Ali otvara i mnogo poznatije marke tako da nije strasno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts