Dukas Posted July 22, 2012 Share Posted July 22, 2012 Pa mogao bi Veran da podeli neku rec sa nama kad ga toliko spominjemo! A ko je Veran?Kad pisete samo ime ocigledno ga znate,a mi koji ne,ne mozemo da pogadjamo ni carp team za koji peca!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
djukaub Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 ljudi sve je slucajno neku kuglicu imamo za kojom saran poludi pa nemozemo da se odbranimo vazno je druzenje 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ne druze necu se sloziti sa tobom jer je Veran ubedljivo najspremniji i najiskusniji od ovih ekipa koje pecaju ligu. Iz svakog mesta na kom je pecao izvukao je maksimum, a to govori o znanju i spremnosti. pozdrav i jos jednom cestitke Sve cestitke za Verana i njegovu ekipu i ocekujemo ga na nekoj drugoj vodi u Srbiji posto se takmicenja odrzavaju i van Uba Link to comment Share on other sites More sharing options...
kush Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 ljudi sve je slucajno neku kuglicu imamo za kojom saran poludi pa nemozemo da se odbranimo vazno je druzenjeE to je Veran kaze vazno je druzenje a x puta nije hteo da se druzimo do kraja! 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
igor85 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Cestitke svim ekipama ,posebno bih cestitao ekipi Donji Srem na odlicnom otpecanom mestu broj 13 pozz do 4 kola Link to comment Share on other sites More sharing options...
limun Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 zahvalio bih se na cestitkama u ime ekipe DONjI SREM, i ujedno cestitao Veranu odlicno otpecano ovo i proslo kolo i naravno svim ucesnicima cetitao na fer i korktnoj borbi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Mozemo da se zezamo kolko hocemo ali rezultat posle tri kola govori da je izvukao maksimum.Pa možemo da se zezamo ali mogu da potpišem ko stane na prvih par mesta + 12 ako se malo potrudi ulazi u plasman. Vučjak je imao sreće da dva puta stane na prva mesta i da je to jedini razlog zašto je prvi. Bizz Bizz,Duboki potok ,Donji Srem i još neke ekipe da mi ne zamere da su kojim slučajem dva puta vukli ta mesta i oni bi lagano bili prvi. Da mi ne zamere druge ekipe, za ove ekipe znam da su odlični pecaroši ali nisu imali sreće sa žrebom. Još jednom da ponovim da je to jedina stvar koja mi smeta sa ovim jezerom,pogledajte celu sezonu koja se mesta non stop ponavljaju u plasmanu. Protiv Đuke nemam ništa i isto ga tako pozivam (kao moj drug Mitar) da se družimo i na drugim jezerima. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 ljudi sve je slucajno neku kuglicu imamo za kojom saran poludi pa nemozemo da se odbranimo vazno je druzenje Jedino je muka sto ta kuglica izgleda pije vodu samo na Ubu,vec na nekim drugim jezerima kad se sudari sa nekoliko kuglica neretko gubi bitku. Ma bitno je druzenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Sve cestitke za Verana i njegovu ekipu i ocekujemo ga na nekoj drugoj vodi u Srbiji posto se takmicenja odrzavaju i van Uba E ovo su vec ozbiljne prozivke !!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gomatami Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Jbt, ovo je neverovatno! Mislio sam do malopre da su lovci i golubari "najgori", a koliko vidim sarandzije ih gaze samo tako ... "Kada je sujeta prisutna onda dolazi do gordosti, svađe." Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Mora se priznati da VUCIJAK na Ubu peca odlicno, našli su mamac, njihova voda-dobro je poznaju, koliko vidim imaju i srece pri zrebu i SVAKA CAST!!! Znam da ima jos ekipa koje su pecale ligu i koje su veoma jake, ali manjak srece je ucinio svoje!! NPR. DUBOKI POTOK je ekipa koja peca veoma dobro i na drugim vodama!! U SVAKOM SLUCAJU SVAKA ČAST POBEDNIKU, A I OSTALIM EKIPAMA NA FER I KOREKTNOJ BORBI!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 23, 2012 Author Share Posted July 23, 2012 LJUDI MISLIM DA SA OVIM KVARITE TEMU I PREPORUČUJEM NOVU TEMU ZA I PROTIV VERANA Link to comment Share on other sites More sharing options...
milutinovic Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 ima veran carobni kuglica nesikirajte se,i za druga jezera........to neki i znaju .........pozzzzz i sve cestitke majstoru veranu 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 LJUDI MISLIM DA SA OVIM KVARITE TEMU I PREPORUČUJEM NOVU TEMU ZA I PROTIV VERANADragane niko ne želi da kvari temu,samo sam prokomentarisao jezero. Što se tiče verana njemu svaka čast,znam da već dugo peca i to uspeŠno. Goranče mojne da se ljutiŠ samo smo rekli da bi voleli i tebe bar jednom da vidimo na nekoj drugoj vodi-naravno da se družimo :smile: Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Posto je problem da se i pomene ime velikana ja se ovim putem izvinjavam i vise necu komentarisati. Gorane jednoumlje je jako zajebana stvar i ne znam odakle ideja uopste da neko komentarise za i protiv Verana kada to nisam nigde spomenuo vec sam komentarisao na saljiv nacin nesto drugo. Molio bih administratora da mi obrise postove da ne kvarimo temu Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ljudi odoste malo predaleko !!! :help: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vlada7 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Ljudi odoste malo predaleko !!! :help:Šta se ti javljaŠ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
caki Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Šta se ti javljaŠ? Au izvini Vlado molim te samo sam se salio !!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Baltazzar Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 aiii bre, fatamorgana. Ama ljudi, Vučijak je odpecao dobro i tačka. Ko gubi ima pravo da se ljuti. I naravno da ima i drugih jezera... i što reče moj drug Caki..."ljudi odoste malo predaleko" .... 3 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Bash tako,Veran je pokazao da je tata tamo,a sad shto drugi nisu imali tako dobar spod i boile,nedostatak srece,nije im on kriv...dosta srece i dobar mamac su uchinili svoje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 23, 2012 Author Share Posted July 23, 2012 LJudi bez ljutnje samo mi nabroj Mitre komerc jezera u Srbiji na kom Veran nije pecao ?ps.kraj komentara sa moje strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 LJudi bez ljutnje samo mi nabroj Mitre komerc jezera u Srbiji na kom Veran nije pecao ?ps.kraj komentara sa moje stranei gde nije pobedio, bar jednom. kraj i sa moje strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Carplider Posted July 23, 2012 Author Share Posted July 23, 2012 i gde nije pobedio, bar jednom. kraj i sa moje straneNa Basiani i Pavlovcima 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Svi vi koji pljujete Verana,ulozite bar pola koliko ulazu on i Pedja pa posle neshto prichajte,a i raspitajte se malo bolje o njegovim rezultatima na ostalim jezerima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 23, 2012 Share Posted July 23, 2012 Aman ljudi sta je sa vama,odakle vama ideja da sam ja pljuvao Verana. Nisam i nije mi bila namera. Nisam ni rekao da nije pecao na drugim jezerima vec sam komentarisao da ga dugo nismo videli na drugim jezerima i da se razumemo jednom za sva vremena ja nemam nista protiv Vucjaka i ne stvarajte vestacku atmosferu gde joj nije mesto. Kraj komentara s moje strane Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts