Šalabajzerić mlađi Posted May 24, 2012 Share Posted May 24, 2012 Anakonda lud štap, teško se lomi samo fizičko oštećenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa15 Posted May 26, 2012 Author Share Posted May 26, 2012 Evo ljudi da vam se zahvalim na svim savetima za Anaconde, mnogo dobrih kritika sam cuo, u glavnom sve pozitivno. Pretpostavljam da su mnogo dobri za uzivanje u pecanju i spremao sam se da ih narucim ali igrom slucaja sa naleteo na neke sasvim drugacije stapove po mnogo dobrim cenama i nisam imao kud nego da ih kupim. Otvoricu novu temu jer zelim da cujem kritike i utiske o tim stapovima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
sone Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Evo ljudi da vam se zahvalim na svim savetima za Anaconde, mnogo dobrih kritika sam cuo, u glavnom sve pozitivno. Pretpostavljam da su mnogo dobri za uzivanje u pecanju i spremao sam se da ih narucim ali igrom slucaja sa naleteo na neke sasvim drugacije stapove po mnogo dobrim cenama i nisam imao kud nego da ih kupim. Otvoricu novu temu jer zelim da cujem kritike i utiske o tim stapovima.izdao si firmu :diablo: :diablo: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 izdao si firmu :diablo: :diablo:tako je covece :yahoo: :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mijusa15 Posted June 9, 2012 Author Share Posted June 9, 2012 tako je covece :yahoo: :yahoo:Zao mi je anaconde ali Greys je Greys :rofl: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts