NikolaKi Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Zanima me kako da uradim ljuti spod mix,da li neko ima iskustava sa takvim spodom i u koje godisnje doba ga je dobro plasirati? Video sam da ljudi zasebno kuvaju konoplju i samo nju zaljute? Koji efekat se sa time dobija,da li to zadrzi ribu. Ja sam planirao da zaljutim sa ljutom tucanom i horgoskom koncentrovanom, pa bi molio one koji znaju nesto o ovome da mi pomognu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristijan_Sombor Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Ja kada kuvam spod i želim da bude ljut, uzmem par onih suvih feferona za paprikaš, pokidam ih i ubacim u lonac u kojem kuvam. To mu daje neku specifičnu aromu koja se meni mnogo više sviđa nego onda kada se dodaje mlevena ljuta paprika. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted May 21, 2012 Share Posted May 21, 2012 Mljevena ljuta paprika ima josh neke stvari koje feferoni nemaju,al poenta je kako si reko da spod mix bude ljut nije bitan nacin.Neki ga koriste ja licno Nikola ne.Shto se tice ljutog pa toliko se ranije pecalo i stavljalo luka da nema shanse da nebude ljuto. Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted May 21, 2012 Author Share Posted May 21, 2012 Kristijane kada je dobro zaljutiti spod, u koje godisnje doba ti se pokazalo dobro? I da li zaljutis ceo spod ili samo jedan deo? pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 slika je malo veca, da bi moglo da se citatu pise dosta toga, kako, kad, koliko... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Ja redovno koristim tucanu ljutu papriku sa dosta secerca u spodu u kasnim jesenjim i ranim prolecnim kampovanjima to ti je moja preporuka 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Mleveni chili 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts