gmboki Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Hteo sam kupim Emblem Spod ali sam video kod drugara da na stopi ne postoji plocica na kojoj pise gde se pravi (u pitanju je potpuno nova masinica) , pa me to malo, moram priznati buni. Imam emblem Pro i na stopi postoji plocica na kojoj pise made in Thailand. E sada da li je ova izuzetak ili to nema ni jedna Emblem Spod? Ko poseduje istu neka odgovori molim. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted May 22, 2012 Share Posted May 22, 2012 Ja imam dve kupljene na dva razlicita mesta i na njima ne pise nista........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted May 22, 2012 Author Share Posted May 22, 2012 A sta pise na kutiji sa donje strane? Trebalo bi da ima Made in....? Link to comment Share on other sites More sharing options...
bingo Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 Ne piše druže.Ja sam moju kupio u Engleskoj i ne piše na stopi zemlja proizvodnje. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted May 23, 2012 Share Posted May 23, 2012 A sta pise na kutiji sa donje strane? Trebalo bi da ima Made in....? Jedino sto sam naso da pise na kutiji to je ovo Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted May 23, 2012 Author Share Posted May 23, 2012 Jedino sto sam naso da pise na kutiji to je ovo To me interesovalo. Znaci kao i Emblem Pro - Made in Thailand. Hvala. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts