GORANBILLY Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Sad se cuo sa Kizom merenje je u toku listu ce dobiti tek posle ponoci! Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsacukovic Posted May 26, 2012 Share Posted May 26, 2012 Napred PELAGONIJA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Nedja Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 MERENJE OD SINOC PLUS 357GLAUKUS 253OKTOPUS KIKINDA 173WELD 168TRESETISTE LAKE 153AGROZIV 143PELAGONIA 143SAPANJAC 140RED DEVIL 133MKM BAITS 118TAJMEN 118DUNAV CARPOLOGIJA 110AUTOSPORT 108TANCUR 102BURENCE 82KORDUN82ELEMENT SA 82TEMERIN 78RAJ BACKI PETROVAC 77SAMSARA 72CARP MASTER RUMA 63CRAZY CARP 57022 SREMSKA MITROVICA 44OPOVO 38SVARC 32 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Svaka cast Joci i Rodji (ct plus), pecaju istu poziciju koju smo mi pecali na exyucarp druzenju (broj 15).....znam koliko je teska pozicija za pecanje i koliko puno mulja ima, definitivno jedna od tezih pozicija...ima svega dva spota na kojima riba uzima mamac... Napraviti boilu koja na tom mestu pobedjuje....uh... BRAVO MAJSTORI, ZASLUZILI STE PRVO MESTOOOOO!!!!!!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Svaka cast Joci i Rodji (ct plus), pecaju istu poziciju koju smo mi pecali na exyucarp druzenju (broj 15).....znam koliko je teska pozicija za pecanje i koliko puno mulja ima, definitivno jedna od tezih pozicija...ima svega dva spota na kojima riba uzima mamac... Napraviti boilu koja na tom mestu pobedjuje....uh... BRAVO MAJSTORI, ZASLUZILI STE PRVO MESTOOOOO!!!!!!!! 15 je pecao Taurunum na druzenju a vi ste bili 16 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 15 je pecao Taurunum na druzenju a vi ste bili 16 heh...zar nisu izbacili te krajnje pozicije na kojima si ti pecao druzenje? u svakom slucaju znas i sam da nije laka pozicija...i da si za 100+ kg ispred drugog!?!?!?...ehejjjj.... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 heh...zar nisu izbacili te krajnje pozicije na kojima si ti pecao druzenje? u svakom slucaju znas i sam da nije laka pozicija...i da si za 100+ kg ispred drugog!?!?!?...ehejjjj.... Izbacena je bila i na druzenju pozicija 14 desno od nas. Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Oceli lista neka skoro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 http://s13.postimage.org/efnahcjnr/lista.jpg :boc: :boc: :boc: :boc: 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 http://s13.postimage.org/efnahcjnr/lista.jpg :boc: :boc: :boc: :boc: Ipak pobedjuju na mestu gde smo mi pecali druzenje,slican broj riba ce i upecati kao i mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jova Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Izgleda da je ovde najrealnije bilo pecanje po sektorima. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Ipak pobedjuju na mestu gde smo mi pecali druzenje,slican broj riba ce i upecati kao i mi. Nisam pristrasan i radovao bih se isto i da si ti pobedio na ovom takmicenju....ali koliko se secam Joca je na druzenju pecao poziciju 3..i isto je je imao preko 120+ komada...A ti si ih razvalio na potpuno suprotnom delu jezera, pecajuci opusteno, tako da ideja za pecanje po sektorima otpada... Covek je napravio ODLICNU boilu i dobio DOBRO mesto...dva puta je pokazao da kida na Morovicu...I zasluzeno su POBEDILI...i dokazali da znaju da pecaju... Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Nisam pristrasan i radovao bih se isto i da si ti pobedio na ovom takmicenju....ali koliko se secam Joca je na druzenju pecao poziciju 3..i isto je je imao preko 120+ komada...A ti si ih razvalio na potpuno suprotnom delu jezera, pecajuci opusteno, tako da ideja za pecanje po sektorima otpada... Covek je napravio ODLICNU boilu i dobio DOBRO mesto...dva puta je pokazao da kida na Morovicu...I zasluzeno su POBEDILI...i dokazali da znaju da pecaju... Naravno,cestitam im na pobedi od sveg srca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Krle Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Cestitke Joci za osvojeno 1 mesto i ostalim takmicarima na teskom fizickom radu trebalo je izdrzati pecanje i lose vreme 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
zilijenn Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Cestitke svim ekipama, svaka cast! Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Cestitam Joci na prvom mestu 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
protic92 Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 1. ct plus2 ct glaukus3. ct tresetiste lake, borba za trece mesto izmedju Ivice i ct weld odlucena u poslednjoj minuti cestitke pobednicima ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Najvise cestitam sudijama,ako su preziveli ovo takmicenje. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sale-Ruske Posted May 27, 2012 Share Posted May 27, 2012 Svaka cast svim ucesnicima a narucito ekipama u plasmanu.Bravo majstori!!!!!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
LOTR Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Predivna voda,prava takmicarska. Malo losija kontrola,tj dvojica sudija je malo za ovoliku vodu,minimum 4-5. Cestitke pobednicima. Steta je sto nema cescih takmicenja na ovoj vodi. Sledeci boili cup je zakazan za 20. septembar. Mnogo daleko Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted May 28, 2012 Share Posted May 28, 2012 Predivna voda,prava takmicarska. Malo losija kontrola,tj dvojica sudija je malo za ovoliku vodu,minimum 4-5. Cestitke pobednicima. Steta je sto nema cescih takmicenja na ovoj vodi. Sledeci boili cup je zakazan za 20. septembar. Mnogo daleko Cestitam pobednicima, svaka cast majstori kao i svim ucesnicima a posebno sudijama.....to je bila fizikalija! Link to comment Share on other sites More sharing options...
soko Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Jedna mala ispravka naj veca riba Master Carp Team Ruma 13,5 kg! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts