alex83 Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 zanima me da li neko ima iskustva sa ovim stapovima? kakvi su za bacanje na distance 100+m, naravno sa pva (moze i manji pva)??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
md_bait Posted May 29, 2012 Share Posted May 29, 2012 moze da se baca sa njima uz odgovarajucu masinu i naravno najlon do 0,31. imaju snage nemoj da ih zalis. meni se jedino sprovodnici nisu svideli. mislim da bi trebali da budu veci. pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex83 Posted May 30, 2012 Author Share Posted May 30, 2012 hvala na odgovoru... mislim da bi moje masine trebalo da ispune taj uslov za dalji izbacaj, a radi se o Ryobi Nose Power masinama... mene cisto zanima da li sa ovim stapovima mogu dobiti izbacaju 100+m, kao npr 8 na Miki Alasu (120m do sajle).... Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted May 31, 2012 Share Posted May 31, 2012 Odgovoricu ti da li moze preko 100+ kad stignu sutra stapovi,normalno ako stignu Link to comment Share on other sites More sharing options...
alex83 Posted June 1, 2012 Author Share Posted June 1, 2012 uzeo sam danas stapove, i odmah otisao na miku da ih isprobam... naravno na 8, kojoj je sajla najdalja (oko 120m) ...i na moje veliko zadovoljstvo bez pva prebacuje sajlu, a sa pva se baca pod sajlu, sto je ono sto mi je i bilo najbitnije... u svakom slucaju hvala svima na odgovorima... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gedza Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Ja sa tim stapovima bez problema sa pva pakom bacam oko 130m Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted June 8, 2012 Share Posted June 8, 2012 Ja sa tim stapovima bez problema sa pva pakom bacam oko 130m A kako si izmerio tih 130m sa pva??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Milos MV Posted June 13, 2012 Share Posted June 13, 2012 Sa kojom gramazom ste postigli daljinu od 120m?to je odlicna daljina.interesuje me koliko je izdrzljiv stap. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts