nikolaknez Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Gledajući engleske edukativno komercijalne filmove korda i sl nevideh nijedan rod pod svi pecaju na bankstick.Takodje sve prezentacije stapova renomiranih firmi opet samo bankstick nigde rod poda.A budući da je engleska kolevka modernog šaranskog ribolova iz koje sve polazi ,mozda bi trebalo na vreme prodati rod pod ukoliko ga imate je će za nekoliko godina izgubiti vrednost tj ukinuće se njegova upotreba i kod nas .Razmislite o tome 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Zato ima buzz barova i banstickova i u Srbiji da se kupi...Bacite rod podove:-)).Zauzima mesta:-)) Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Ja bas iz tog razloga i ne koristim rod pod.. pratim modu.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Gde ode ovo pecanje?? 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Englezi ne pecaju na rod podove nikada to nije nova moda.Oni koriste jedino ako krenu u Francuskoj na velika jezera gde se razvlaci.Drugo je shto su oni oduvek voleli da im shtapovi budu shto blize zemlji.A trece kod njih je svugde obala tako sredjena da i netreba ti rod pod.Nek dodju ovde na nashe divljake da pecaju tako da ih vidim. 7 Link to comment Share on other sites More sharing options...
dusan 1993 Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Ja sam se nasalio,ako neko nije razumeo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 Ja sam se nasalio,ako neko nije razumeo... a to je bila salaaa? 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 nek dodju na miku pa nek zabodo to nako mogu,ja nemogu na miki da postavim sator bez cekica od 2kg a buz bar da zabodes. :unknw: 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
gtservis Posted June 1, 2012 Share Posted June 1, 2012 nek dodju na miku pa nek zabodo to nako mogu,ja nemogu na miki da postavim sator bez cekica od 2kg a buz bar da zabodes. :unknw: maLO GUTAM RECI I SLOVA JER SAM UAO U :pivopija1: :pivopija1: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 ma brate oni nisu generalno normalni da se razumemo....koliko su stvari dobrih izmislili za saranski ribolov tako su i glupih! Sto kaze GT neka dodju Miku pobodu do kraja :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 cak noris je uspeo da zabode samac na miki mimo pontona !!! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Ma Englezi su bolesni,i njih treba ignorisati! E neka sam im rek'o! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 nek dodju na miku pa nek zabodo to nako mogu,ja nemogu na miki da postavim sator bez cekica od 2kg a buz bar da zabodes. :unknw: Matori pa ako ti nisi mogao da ubodes onda ne moze ni Chak Noris :-) sta bi sa "destekom i odvrtanje rukom"?? :-D Link to comment Share on other sites More sharing options...
nebojsa1 Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Moze da se zabode i na Miki!Poneses HILTI, produznog kabla par stotina metara, komplet gedora, i nema problema... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 ma oni su moderni poneli bi Hilti na baterije ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Ma Englezi su bolesni,i njih treba ignorisati! E neka sam im rek'o!Ma Englezi su bolesni,i njih treba ignorisati! E neka sam im rek'o!Pa i nisi baš morao tako da im skrešeš... sad mora da su u teškoj depresiji! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Komar Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 da oni nisu toliko "bolesni" i dalje bi pecao šarana na germinu, pampur i zrno kukuruza... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
nesa Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 da oni nisu toliko "bolesni" i dalje bi pecao šarana na germinu, pampur i zrno kukuruza... Lepo bese tada,kad uspes da upecas sarana srce oce da iskoci od srece.......a sad?Izmedju 40 i 50 komada se smatra za prosecan ulov. 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Kuku-lele da smo mi nekim slucajem sve te stvari izmislili... pa nama niko ne bi mogao da pridje na kilometar. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 da oni nisu toliko "bolesni" i dalje bi pecao šarana na germinu, pampur i zrno kukuruza...Sve si u pravu,sem germine.Pecao sam na bambusovu trsku,i baš sam uživao. Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Pa i nisi baš morao tako da im skrešeš... sad mora da su u teškoj depresiji!Razumi me.Skupilo mi se,baš- hahahahaha Link to comment Share on other sites More sharing options...
Doca Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 Ma sve te razumem! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ria 1 Posted June 2, 2012 Share Posted June 2, 2012 "Moderan saranski ribolov",to su Englezi izmislili! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 Jedna od najkvalitetnijih tema na forumu! SVAKA ČAST ZA TEMU! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted June 3, 2012 Share Posted June 3, 2012 nek dodju na miku pa nek zabodo to nako mogu,ja nemogu na miki da postavim sator bez cekica od 2kg a buz bar da zabodes. :unknw: Realno, Englez nikada ne bi pecao na Miki! 5 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts