Jump to content

Julski Carp Cup Basiana 2012

Recommended Posts

organizuje se carp cup od 06-08 jula peca se 46 sati, peca se sa cetiri stapa ,po pravilima Basiane.

kotizacija za ovaj kup je 7000din. po ekipi ,.Prijave za ovaj kup i uplata kotizacije naj kasnije do 01 jula.Informacije na broj tel. 060-0-477-321 Mecan ,pa izvolite ako ima zainteresovanih. Sve ekipe koje se prijave obavezno da ostave i kontakt tel.

nagrade za ovaj kup su sledece:

prvo mesto:15.000 din

drugo mesto:11.000din

trece mesto: 8.000 din

naj veca riba 6.000din

pehari za 1,2,3 mesto

On 6/12/2012 at 8:24 PM, bdelitee said:

a sta fali desetki pa grile je namerno izbacio 10 da nebi favorizovao mesto

Ajde matori prijavi se i ne filozofiraj vise,a ja cu ti reci par caka da bar jednom budes u plasmanu 8P

On 6/13/2012 at 8:11 PM, bdelitee said:

hocu samo kad polozis lovu za zakuvavanje

Vidi,ja sam bez pogovora prosli put dao,tako da oko toga ne brini,samo reci cifru. Valjda cu i ja ove godine posle mesta 10,2 i 8 pecati neko na kome je koncentracija malo krupnije ribe. A posto tebe dobra mesta hoce,ali ne da ti se da budes ispred mene,ja cu ti besplatno dati par saveta :pivopija1: . Znaci treca ekipa bdelite :good: .

Odlucio sam da takmicenje vezano za ovaj datum nacinim malo interesantnijim i dosta drugacijim od svih kupova koji su pecani na Basiani,pa sam izvrsio dosta promena i ubacio prilicno novina vezano za pravilnik i sam tok istog... Molio bih prijavljene ekipe da me blagovremeno obaveste da li prihvataju takmicenje pod novim uslovima i potvrde ucesce i isto tako sve druge zainteresovane koji imaju mogucnosti, vremena i zelje za ucescem da izvrse prijave i uplate kotizaciju najkasnije 6 dana pre pocetka takmicenja.

Dan i satnica takmicenja ostaju isti.

Peca se na 4 stapa, ekipu mogu da sacinjavaju 5 ravnopravnih clanova ako za to ima potrebe

Peca se po standardnom pravilniku takmicenja na Basiani-jedina izmena je dozvoljeno koriscenje kobre i pracke i nocu!

Kotizacija za takmicenje iznosi 80 evra

Jezero ce biti podeljeno u 3 sektora:

1.sektor-Pozicije 1 , 2, 3

2.sektor-Pozicije 4 , 5, 6

3.sektor-Pozicije 7 , 8, 9

Pobednici sektora konkurisu za osvajanje prva tri mesta, srazmerno tezini konacnog ulova.

Nagrade :

1. mesto 19000+pehar

2. mesto 14000+pehar

3. mesto 9000+pehar

prva upecana riba na takmicenju (u meredovu) 1000din

ekipa koja ima najveci prosek kilaze na kraju takmicenja 2000din.

najmanja ulovljena riba 2000din.+pehar

najveca ulovljena riba 4000din.+pehar+ustaljeno ucesce koje se praktikuje

prvi upecani amur 2000din.

Duel 1- pozicije 1 i 6 - ekipa koja ostvari vecu tezinu na kraju takmicenja dobija 1500din

Duel 2- pozicije 2 i 8- ekipa koja ostvari vecu tezinu na kraju takmicenja dobija 1500din

nagrada za fer play - 2 dnevne dozvole za slobodno pecanje

ekipa koja prva predje 300kg na merenju 2500din.

ekipa koja prva izmeri 5 riba preko 10kg 2500din.

U subotu popodne postoji mogucnost kuvanja riblje corbe za rucak. Porcija+1 pice 250din,zainteresovani ce se blagovremeno prijaviti kod Djoleta radi kolicine.

Vazna napomena: Takmicenje je jedino moguce odrzivo uz prijavu i uplatu 9 ekipa,zbog sektorskog vida! Stoga, ukoliko bude dovoljno zainteresovanih uplate najkasnije izvrsiti 6 dana pre pocetka takmicenja zbog kolegijalne ozbiljnosti.

Pozdrav i BISTRO

Ideja je krajnje interesantna i zanimljiva,zasigurno garantuje puno uzbudljiviji tok takmicenja!Pozicije u sektorima su veoma podjednake i definitivno moze svaka svaku da pobedi i definitivno iskljucuje favorizaciju odredjenih mesta.Fakticki sve ekipe imaju podjednaku sansu da budu u plasmanu,za cega je dovoljno pobediti samo dve ekipe pored sebe.Uz sve to,medju sektorski dueli unose dodatnu zanimljivost,prva riba,najveca i najmanja riba,prosek kilaze,prvi amur nesumnjivo garantuju dobru dinamiku i interesantnost takmicenja od prvog sudijskog zvizduka pa sve do poslednjeg minuta.Teznja za sto vecom kilazom bez obzira na eventualno ubedljivo vodjstvo na tabeli,dovijanje u nadmudrivanju sto krupnije ribe,5 pehara,podstrekivanje fair playa,pristupacan rucak....iz mog ugla veoma zanimljiv koncept,malo nesvakidasnji i inovativan....Bez obzira sto nisam vremenski u mogucnosti da u potpunosti prisustvujem takmicenju,ne bih mom Lakiju da uskratim zadovoljstvo njegovog ucesca :smile: ,prijavljujem ekipu Master carp team. Ubedjen sam da ce biti jako zanimljivo :wink: