rosoft Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Imam nedoumicu oko izbora saranke masinice koju od ove dve navedene u naslovu da kupim.Regal ima Bitraner,a ne i konusnu spulnu za daleke zabacaje. Dok Crosscast S ima konusnu spulnu robusnija je nekako mi deluje jaca ali nema Bitraner,a ni Kvik-drag. Koliko je imati vazno Bitraner ili Kvik-drag?Regal 6 lezaja,a Crosscast 3 lezaja.Regal 10.000 rsdCrosscast 7.000 rsdSta da radim? Sta predlazete? Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 sve sto trazis, ima ova masina kosta 7700, qik drag, spulnu za daleke izbacaje,9 lezaja,,, nije teska, 560gr.stvar navike oko bite ranera ili qvik draga,ili mesta de pecas.,http://carpologija.com/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/Okuma_Distance_C_4d34bb3145f40_120x120.jpg 2 Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosoft Posted June 14, 2012 Author Share Posted June 14, 2012 Gledao sam i tu masinicu kazu da je jako dobra. Ali nekako sam izgubio poverenje u Okumu jer proslo leto me je razocarala (pukao zupcanik koji gura spulnu gore dole).Namotavala je najlon ali spulna je stojala u dolnjem polozaju i poceo najlon da se mrsi. Kad sam je otvorio imao sam sta da vidim pukao zupcanik tacno na pola. :(U pitanju je bio model Longbow BaitFeedet LB.Zato bi ovaj put Daiwu ali mi niko ne garantije da i na njoj nebi puklo jer masinice sve do 15.000 rsd su Kineske , a preko te cifre su Made in Japan (mislim na Daiwu). Link to comment Share on other sites More sharing options...
medak 3 Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 o crosscast s je vec pisano ovdehttps://www.exyucarp.com/forum/index.php?showtopic=3769 ,pa pogledaj ranije komentare Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 o crosscast s je vec pisano ovdehttp://www.exyucarp....?showtopic=3769 ,pa pogledaj ranije komentareAko planiras da das 10000 dinara za masinu po komadu onda bolje razmisli o nekoj kvalitetnijoj polovnoj masini od shimana ili daiwe za te pare... Link to comment Share on other sites More sharing options...
CARPologija Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Kad sam je otvorio imao sam sta da vidim pukao zupcanik tacno na pola. :(U pitanju je bio model Longbow BaitFeedet LB.Posaljite nam slomnjeni zupcanik, dobicete novi u roku od 60dana. Totalno besplatno, sve i da masina nije kupljena kod nas. 11 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 14, 2012 Share Posted June 14, 2012 Imam nedoumicu oko izbora saranke masinice koju od ove dve navedene u naslovu da kupim.Regal ima Bitraner,a ne i konusnu spulnu za daleke zabacaje. Dok Crosscast S ima konusnu spulnu robusnija je nekako mi deluje jaca ali nema Bitraner,a ni Kvik-drag. Koliko je imati vazno Bitraner ili Kvik-drag?Regal 6 lezaja,a Crosscast 3 lezaja.Regal 10.000 rsdCrosscast 7.000 rsdSta da radim? Sta predlazete?Nemoj da te odbija spulna na Regalu,drugar peca vec 3cu sezonu s njima,moze jako daleko da se zabaci,nema nikakvih problema sto nije konusna spulna,masinica je zaista jako dobra,nema lizanja slova,eloksa i tako tih gluposti kao kod vecine masina u tom cenovnom rangu! Link to comment Share on other sites More sharing options...
rosoft Posted June 14, 2012 Author Share Posted June 14, 2012 Posaljite nam slomnjeni zupcanik, dobicete novi u roku od 60dana. Totalno besplatno, sve i da masina nije kupljena kod nas. Bolje da mi to niste rekli sad se bas u bedaku. :(((Zato sto sam bacio deo i masinicu u kantu. Jos sam se dvoumio da li da je bacim ili ne i na kraju sam je bacio. :(((((((((((((Mislio sam da tu nema leka. :(((( Link to comment Share on other sites More sharing options...
mohikanac Posted August 28, 2012 Share Posted August 28, 2012 koliki je kapacitet [pulne Link to comment Share on other sites More sharing options...
aleksandarx Posted August 29, 2012 Share Posted August 29, 2012 Imao sam Daiwe regal plus, to ti je model pre tih Z i izvadio sa njima sigurno 2tone sarana na komercijalama i nisu mrdnule i to sa manjom spunlom, tako da ti je preporuka te masine da uzmes ako hoces nove. Imas ih i sa vecom spunlom tako da mozes da bacis dalje i robusnija je masina. Ta Kroscast mi je nekako plasticna i ne uliva poverenje ali je ipak Daiwa pa mami kupce. Link to comment Share on other sites More sharing options...
infinity1 Posted August 30, 2012 Share Posted August 30, 2012 (edited) Regal z je ozbiljna masina, koristio sam ih pet godina i tacno je da nisu ni mrdnule, sa 2,75lb 12 icama mogao sam da izbacim do stotke bez pva, jos uvek ih imam ali kao rezervni komplet jer sam presao na masine bez bajta, ipak je baitrunner komfornija stvar!pozdrav Edited August 30, 2012 by infinity1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duško58 Posted March 12, 2013 Share Posted March 12, 2013 I ja mislim da daiwa vindcast carp 3,90 m 3,5 lbr uparim sa masinicama daiwa regal Z-5000 BR. Medjutim na jednom drugom forumu jedan nas kolega preporucuje da ih zaobidjemo u sirokom luku. Kome sada verovati? Link to comment Share on other sites More sharing options...
pevacribolovac Posted May 8, 2013 Share Posted May 8, 2013 Daiwa crosscast x 5000lq...imam ih i preyadovoljan sam...pakuje strunu dobro a za daleke izbacaje je zakon... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Duško58 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Takodje kupio Daiwa crosscast X 5000 QD i zadovoljan sa njima. Jes da je to kupljeno ove godine ali nadam se da ce trajati i masine i moje zadovoljstvo. Link to comment Share on other sites More sharing options...
filip030682 Posted May 9, 2013 Share Posted May 9, 2013 Razlika izmedju modela crosscast X i crosscast S je nebo i zemlja,ova druga S ne zasluzuje da nosi ni neko kinesko ime a ne DAIWA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladicapevac Posted May 29, 2013 Share Posted May 29, 2013 I ja kupio ove godine Daiwa crosscast X 5000 QD i prezadovoljan sam...Za daleke izbacale je kao stvorena...velika i jaka masina...Na mojim masinama je pisalo Korea..Bile su na akciji u Formaxsu platis dve kupis tri ali ta akcija koliko mi se cini je zavrsena...Moje sam narucio preko prijatelja...Mislim da su duplo bolja kupovina od Daiwa crosscast s... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts