Sava98 Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 E ovako .. Ja sam u dilemi koje boile da uzmem , jos sam mali da bih sebi mogao da priustim boile od 2000,3000 din (Za kg ) .. Nov sam na forumu , pa bih vas zamolio da mi pomognete . Unparedsam zavhalan . Bistro! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Druze zavisi na koju vodu peca ,koje okolnosti , koliko ima ribe itd..., opisi malo gde pecas Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sava98 Posted June 23, 2012 Author Share Posted June 23, 2012 Pecam Ada Safari imas sarana dosta i amura onako .. Mika Alas jezero sa dosta sarana i onako amura .. i baranda ( jezero saran ) dosta sarana .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Probaj sa nekim barkley buzz boilama one ti nisu skupe, mesne ili neke boile domace radinosti (srb) one takodje nisu preterano skupe. strane boile nemas ispod 1200-1500din po kili (solar, nutra itd...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sava98 Posted June 23, 2012 Author Share Posted June 23, 2012 Imam Berkley BuzzBait sve vrste samo bih hteo neke bolje termicke obradjene .. 12 ili 16 mm 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 vidi u carpologiji dd bait boile, ili u magic carp shopu dynamite baits imas malo jeftiniju seriju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srle carp . Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 pa moze neko i da ti napravi za samo,1200;dobru boilu.. to 2-3 hiljAde je mAlo nafurano i moraju ljudi da oderu nekog... Link to comment Share on other sites More sharing options...
lalicuss Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Probaj u Carp Shopu. Imaju veliki izbor boila do 1000 dinara. Link to comment Share on other sites More sharing options...
boza rus Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Uzmi richwort tuti fruti ili strawberry jogurt one su ti oko 700-800 din nisu lose Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted June 23, 2012 Share Posted June 23, 2012 Nikako necesh pogreshiti ako uzmesh frankfutsku,jagodu,tuti-fruti,squid&octopus...dobra kombinacija ti je skvid i jagoda,dosta ljudi je reklo da je lepo uzimao tu kombinaciju Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sava98 Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 A gde ima da se kupi richworth ? CUo sam da su dobre boile ali ne znam gde imaju da se kupe ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sava98 Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 Igor-carp hvala za DB Banana Link to comment Share on other sites More sharing options...
zima Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Uzmi richwort tuti fruti ili strawberry jogurt one su ti oko 700-800 din nisu lose http://ribolovac.autosport-ns.co.rs/category.php?id_category=94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Druže, batali ti ove priče, naučiću te kako se prave boile.Ne postoji kupovna boila koja je kvalitetnija od boile iz naše kuhinje. Javi mi se u inbox, pa ćemo da se čujemo i dogovorimo. POZDRAV!!! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sava98 Posted June 25, 2012 Author Share Posted June 25, 2012 Ne mogu da vam se javim u inbox zato sto nemam 10 + postova pa ako imate recimo skype ili fb ili tako nesto jedino preko toga .. Ili preko tel. POZDRAVV !! Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Fali ovde pametnih stvari i ljudi sa imenom i prezimenom, mani to sto neki tamo "nik" naglaba.pozdrav 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted June 25, 2012 Share Posted June 25, 2012 Pelzer Robin Red i Cokolada izuzetna boila za Adu Safari,kantica od 4kg kosta 1500rsd,mozda sad malo vise zbog evra.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sava98 Posted June 26, 2012 Author Share Posted June 26, 2012 Eeehej ljudi niismo ovde dosli da se svadjamo , ovde sam postavio topic radi pomoci koja mi treba .. Covek nije nista mislio ruzno nego je samo rekao za taj nivo para da moze i od nekih stvari mozda 400-500 din skuplje da se napravi neka ne takmicarska ali malo bolja boilica .. Tako da se nadam da se sve prozivke i svadje ovde zavrsavaju .. Bistro ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
meda_karaburma Posted June 26, 2012 Share Posted June 26, 2012 Ja mislim da bi vas dvojca trebalo da se nadjete negde na kafi i izgladite sve to,a ne da nas zamarate ko je ko i ko je shta i kad...tema su boili tako da ako imate neki predlog raspishite se B| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sava98 Posted June 27, 2012 Author Share Posted June 27, 2012 lalicuss mislim da nema potrebe da se dize tenzija da se pravi svadja Ja sam sam pitao za jedan koristan savet za pocetnika Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted June 27, 2012 Share Posted June 27, 2012 Koristan savet za pocetnika, polako uci da pravis sam bojle.obrni okreni "prevaranti" ce ti uzeti novac, pocev od nutre, solara, ricvorda, sbs, trgovaca... pa do nasih malih kucnih proizvodjaca.Ako ovako gledamo na stvari.Gore u postovima ima dosta dobrih preporuka, a i pitaj ljude na pp. jos malo pa imas 10+ postova.pozdrav Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sava98 Posted June 29, 2012 Author Share Posted June 29, 2012 Katanac ! * Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted July 2, 2012 Share Posted July 2, 2012 Nema potrebe tema treba da ide i dalje.Ubuduce svadje na pp 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts