darkovip Posted July 3, 2012 Share Posted July 3, 2012 Kolege treba mi br..od Jegrickog jezera kod zablja..posto sam bio pre mesec dana na pecanju pa sam zaboravio kod cuvara licnu kartu....ako ima neko kontakt telefon neka napise....Hvala unapred :pardon: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Smiley:) Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Kolege treba mi br..od Jegrickog jezera kod zablja..posto sam bio pre mesec dana na pecanju pa sam zaboravio kod cuvara licnu kartu....ako ima neko kontakt telefon neka napise....Hvala unapred :pardon: Nemoj da se brines...verovatno je vec otvorio firmu na tvoje ime... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Ili je iznajmio skuter i uzeo dve gajbe piva bez kaucije za flajke. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted July 4, 2012 Author Share Posted July 4, 2012 Samo se vi zezajte ja treba da idem na more jos malo a nemam licnu kartu a nemam ni kontakt telefon od jezera Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 ponesi pasos. ako imas.--- ili temerin 1988 КЛУБ СПОРТСКИХ РИБОЛОВАЦА “ЈЕГРИЧКА“Адреса: Бечејски пут бб, Темеринтел: 063/509-104 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Darkoni ovo sam jedino isopkao pa vidi probaj: KLUB SPORTSKIH RIBOLOVACA ''JEGRIČKA'' - Temerin Adresa: Bečejski put bb, Temerintel: 063/509-104 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 Darkoni ovo sam jedino isopkao pa vidi probaj: KLUB SPORTSKIH RIBOLOVACA ''JEGRIČKA'' - Temerin Adresa: Bečejski put bb, Temerintel: 063/509-104ko pre darku njemu, rod pod daiwa infiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefan becmen Posted July 4, 2012 Share Posted July 4, 2012 haha dobro si se setio brate da je nema Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted July 5, 2012 Author Share Posted July 5, 2012 Drugari zvao sam na ovaj br....javila se neka zena kaze greska....) Link to comment Share on other sites More sharing options...
smrki Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 http://www.upoznajsr...ka%E2%80%9C-458 http://www.jegricka.iz.rs/index.php?option=com_content&view=section&layout=blog&id=6&Itemid=8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ceronimus Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 nista brate odoh ja umesto tebe na more ja imam licnu kartu...Smrki ima rod pod...pa ti opet zaboravi licnu kartu... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted July 5, 2012 Share Posted July 5, 2012 Ili je iznajmio skuter i uzeo dve gajbe piva bez kaucije za flajke. znao sam da bi ti to uradio! :-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
darkovip Posted July 8, 2012 Author Share Posted July 8, 2012 Drugari hvala vam....zvao sam cuvara i problem resen Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts