Dušan Duca Janać Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 Drage moje kolege, sarandžije, Na društvenoj mreži facebook se pojavio izvesni Scarabee Janic i koliko su mi preneli prijatelji ima moju sliku, a u prijateljima su mu ljudi iz šaranskog sveta. Ja nemam facebook profil niti se prezivam Janić, već JANAĆ. Tako da znate da ne nasedate na provokacije na facebook-u, jer to nisam ja. S poštovanjem LIČNO Dušan Duca Janać 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest mr. carpersharper Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 strasno čime se bave ljudi! p.s. sta si me onda tražio za prijatelja? :-D. šalim se Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 a ja te prihvatio za prijatelja , sad se kajes ....neka neka Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 I ja cu da te brisemmmmm!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 prijavi ga ili nju za kradju identiteta. posalji ovima u facebook obrazlozenje Link to comment Share on other sites More sharing options...
NikolaKi Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 `ju pa ja te vec dodao za prijatelja!!! reko mozda ces se pre javiti na fejs posto mi ne odgovaras na pm na sajtu i ima samo jedna slika, koju imas i na sajtu, znacu neko ju je preuzeo odavde... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dušan Duca Janać Posted July 8, 2012 Author Share Posted July 8, 2012 e dragi moji, vidite kak'i ljudi postoje... c c c Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 a bas pricljiv neki covek . taman sam uso u razgovor o boilama i da otkriva tajne a ti ga zakopa 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts