smrki Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 http://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-prn1/556644_328169827266394_619501596_n.jpghttp://a2.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/425179_394901167193310_120137630_n.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 nas drugar dzoni imao je slicna iskustva sa kordinom cetvorkom, po mraku, u sred oluje Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted July 7, 2012 Share Posted July 7, 2012 nisu mi ovi likovi jasni. slikaaju se kad su probodeni. meni bi to zadnje palo na pamet kad bi bio proboden Link to comment Share on other sites More sharing options...
Rade Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Uh... "dobro" je kada probije i kontra kuka. U priboru uvek imam pean, klešta i sečice. To nosim uvek sa sobom jer pecam i grabljivice.Skoro sam sekao drugaru kontra kuku sa trokrake. Stegneš zube i guraš da probije kroz kožu. Svaki put mi se okrene u stomaku kada vidim fotke poput onih iz prvog posta. Heklica ume da bude za*bana veoma. Pogotovo kod tvrđih boilia! Treba se čuvati i olova kod kačenja i kidanja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
diablo Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 Uh... "dobro" je kada probije i kontra kuka. U priboru uvek imam pean, klešta i sečice. To nosim uvek sa sobom jer pecam i grabljivice.Skoro sam sekao drugaru kontra kuku sa trokrake. Stegneš zube i guraš da probije kroz kožu. Svaki put mi se okrene u stomaku kada vidim fotke poput onih iz prvog posta. Heklica ume da bude za*bana veoma. Pogotovo kod tvrđih boilia! Treba se čuvati i olova kod kačenja i kidanja.Tako je , video sam negde rendgenski snimak necije lobanje i u oku je olovo uzas....ako mozda neko moze da pronadje po netu neka zakaci, mrzi me sad da trazim!Stvarno bi trebalo da se pazi pri kidanju olova, ume da bude opasno i kad se otkine najlon u zabacaju, jbt koja je to brzina zamislite samo da ima nekoga na prekoj strani i ne daj boze da ga klepi, kao metak..... Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted July 8, 2012 Share Posted July 8, 2012 drugar je po mraku cupao olovo iz trske koje se katapultiralo i raznelo mu plasticni foxov stocic koji je bio na svega pola metra od njegove potkolenice... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts