leo Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 ima li neko na prodaju pistolj za kobasice, ili vec nesto sto bih mogao iskoristiti za pravljenje boila, svasta sam nesto pokusavao ali ne ide. Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 jesi pokusao sa masinom za meso ? skones resetku i noz . stavis kalibrator i pici blago cici !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Ja bih ti preporucio Gardner pistolj ako ti nije skup. Cena kod nas oko 6000din ja mislimhttp://www.youtube.com/watch?v=fLBuIef1IGg Link to comment Share on other sites More sharing options...
leo Posted December 17, 2010 Author Share Posted December 17, 2010 Hvala na savetima, nesto ce upaliti od ovih predloga, samo me interesuje dali gardnerov pistolj moze da gura tvrdju smesu, jer neke koje sam uzimao nisu mogli.Jos jednom hvala. 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Bacid Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Može naravno ako si jak u šake Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest caRp Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 veci aluminijumski pistolji za silikon,zatvoreni, 1500 dinara na buvljaku,koje koristimo za bojle,kupis samo nastavke 12,14,16 ,18 mm i cepas,ja ga koristi gosinama i zadovoljan sam pozz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristijansombor Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Svi ti silikonski pistolji i ostale ,da prostis, zajebancije su samo privremeno resenje!!! Ako pravis puno boila, jedino resenje ti je da kupis ili napravis pneumatski pistolj, uzmes kompresor i udri, sve drugo je cista patnja!!! Ili ako si extremista pa napravis masinu za boile. A ako pravis 2kg boila godisnje, onda ti pistolj ni ne treba, pravi kuglice rucno :gym: Ne znam ni sam koliko sam tih za silikon sahranio dok konacno nisam odlucio da napravim pravu stvarOvaj gardner pistolj je dobar, ako ne pravis jako puno boila ili ako planiras da pravis boile ne vodi, tj na pecanju!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Obrni okreni,bacamo lovu na improvizacije i posle par godina dodje nam iz dupeta u glavu i svi zavrsimo na jednoj od ove dve opcije: 1.PASTAMATIC2.KOMPRESOR I PISTOLJ Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 kazem vam masina za meso zakon i remenica na motor i samo ubacuj . sve mikseve gura isto . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vladan Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Mozda posluzihttp://img10.imageshack.us/img10/5553/p2280745.jpg Uploaded with ImageShack.us Link to comment Share on other sites More sharing options...
debeli sremac Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 ja sam samo stavio kais zbog prolizavanja da bi ne daj boze ako uhvati prste ili tako nesto kaisevi proklizali !!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest vladan Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 A motorce je od... Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 mashine za pranje vesha.I ja imam takvu mashinu dodushe se nishta nevidi i radi super sa svim miksevima.Poenta je uzeti shto manju mashinu za meso jer sa velikom ide puno smese a u tom slucaju slabije radi opterecuje se motor i remenica proklizava.Ovo iz iskustva. Link to comment Share on other sites More sharing options...
andrija Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 ovaj je pravi :bow: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kroz Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 http://www.tehnomanija.rs/index.php?mod=catalog&op=product&product_id=26418Ovo je jeftino, bukvalno tu je negdje sa cijenom kvalitetnijeg rucnog pistolja, mozda i nije tako los izbor ??? Link to comment Share on other sites More sharing options...
JaneMk Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 U najnovije vreme imate i ovaj elktricni pishtolj DEWALT 542 sa promenom baterije.Imam prijatelja koji ga vec godinama upotrebljava za izradu boila http://img602.imageshack.us/img602/7784/98634860450x45000dewalt.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
prdaaa Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Kiza je skorz u pravu okreni obrni i dodjes do pneumatike ili jos bolje pastomatika,e on je prava stvar.Koja li mu je sad cena kod nas ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
shiki Posted December 17, 2010 Share Posted December 17, 2010 Kiza je skorz u pravu okreni obrni i dodjes do pneumatike ili jos bolje pastomatika,e on je prava stvar.Koja li mu je sad cena kod nas ?Mislim da ga kod nas nema u prodavnicama.Daj Boze da gresim! Link to comment Share on other sites More sharing options...
boyfish Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Ipak bi dao prednost pneumatskim ganovima pogotovo kod vecih promera mamaca,jos ako je odradjen usnik sa vise kobaja tu rolanju nema kraja.Imam i najvecu masinu za meso stim sto je uparena sa motor reduktorom i onda nema gusenja.Dobra strana im je dodatna homogenizacija smese posto moze testo i dva puta da se preradi kroz njen puz.A pastamatik je dobar za manje precnike posto ima mali fi puza i za kobaje veceg precnika od 20mm je suvise spor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Limar Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 veci aluminijumski pistolji za silikon,zatvoreni, 1500 dinara na buvljaku,koje koristimo za bojle,kupis samo nastavke 12,14,16 ,18 mm i cepas,ja ga koristi gosinama i zadovoljan sam pozzOvo je optimalno resenjeA ako nemas snage u ruke prodacu ti ja nastavke da bude pneumatski pistolj...30ePrdoni,sta ti mislis? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kiza-Bg Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Bucnost kompresora i glomaznost je veliki problem za ljude koji rolaju u stanu i sl.Zato je Pastamatic moj izbor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
berisic Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Potuno ste upravu veliki je problem ko zivi u stanu,ja koristim obican pistolj (aluminiumski) za silikon vec dve godine i zavrsava mi sve potrebe,placen je oko 800-900 din.http://img20.imageshack.us/i/img0424e.jpg/ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest kristijansombor Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Kao sto sam vec rekao, ti pistolji mogu da posluze onome ko pravi par kg boila godisnje, mada i onda je bolje resenje onaj garder jer sigurno ce mnogo duze da traje. Ovom tvom sa slike ce da ode ova aluminijumska plocica sto gura osovinu uskoro, istrosice se i pocece da proklizava svaki put kad malo jace stisnes!!! Daj boze da gresim, ali to je neminovno!!!Jos jedna ogromna prednost pistolja na vazduh je brzina! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Dax Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 Ja sam kupio silikonski pištolj od aluminiuma sa plastičnim zavrtnjima na krajevima. Skinuo plastike, i drugar uradio isto od aluminiuma na strugu, ubacili plastiku koja gura smesu i na kraj stavili pištolj za kompresor i eto za nekih 2500 din dobili pneumatski pištolj, samo da skontam kako da postavim slike staviću da vidite. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest caRp Posted December 18, 2010 Share Posted December 18, 2010 a ako malo prosnjuras,video sam na buvljaku na novom bgdu,da se prodaju i pneumatski na jednom mestu,oko 2500 dinara,kompresor ima da se kupi nov,cini mi se u uradi sam i kosta oko 9000 hiljada tako da za 120 jura dobijes kompletpoz Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts