srele sajmon Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 ribolovci raketasi spremite se,jedinstvena prilika da pokazete kojom brzinom praznite kante.Organizovacu takmicenje u spodiranju mesta ko izbaci vise spoda taj je pobedio.100e. po ekipi prvi nosi sve,sudije mere koliko ste spoda uneli pre pocetka takmicenja i na kraju ko izbaci vise uzece pare i pehar koji se podrazumeva.Sobzirom koliko imam onih koji na raketu pobedjuju prijavite se ne vreme jer broj mesta je ogranicen prijave kod mog druga Kuleta . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Prijatelju jel ima mesta za nas? Link to comment Share on other sites More sharing options...
srele sajmon Posted July 9, 2012 Author Share Posted July 9, 2012 Prijatelju jel ima mesta za nas?vi ste do brodosli Link to comment Share on other sites More sharing options...
DOD-ENTERIJERI Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Ovo bi moglo da bude zanimljivo takmicenje!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 bas bih voleo da vidim da li smo u stanju da izbacimo 350 kg hrane :yahoo: :yahoo: Link to comment Share on other sites More sharing options...
kush Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 bas bih voleo da vidim da li smo u stanju da izbacimo 350 kg hrane :yahoo: :yahoo:kazi ljudima da bacate PRAZNU raketu budi drug Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 e dodjavola oda si nam tajnu i sta sad da radimo... Link to comment Share on other sites More sharing options...
kush Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 e dodjavola oda si nam tajnu i sta sad da radimo...Prebaci se na lopatu Link to comment Share on other sites More sharing options...
ivankole Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 Ja verujem da Mitar moze da istovari puno!! Jak je i izdrzljiv kao Cak NorisOn tvrdi da je kolicina bacenog spoda u kg direktno proporcionalna kolicini upecane ribe u kg!!!Primer: 100kg spoda-100kg ribe; 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 ja sam se jedva odvojio od lopate da bih se bavio pecanjem tako da mi ne pada na pamet da lopatam vise,bacacu moj prazan spomb pa nek svi misle da nisam normalan 8) 8) 8) 8) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kule Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 pa ja kolko sam video brat mitar see slabo vatao za stap od rakete , njega kad god sam prosao vidjao sam ga u debeloj ladovini,kako bije po lubenici ,vlada je taj kojio je bio glavni na palubi,da mi je mitar bio snjim bi i nekako se reketirao al sa vaterpolistom nema sanse,tako da sam digao ruke,probao cika profesor sajmon da im parira al profa sto kaze bobetko mnogo djida tako ako se slazete damu damo nadimak proresor DJIDA 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
mitar09 Posted July 9, 2012 Share Posted July 9, 2012 pa ja kolko sam video brat mitar see slabo vatao za stap od rakete , njega kad god sam prosao vidjao sam ga u debeloj ladovini,kako bije po lubenici ,vlada je taj kojio je bio glavni na palubi,da mi je mitar bio snjim bi i nekako se reketirao al sa vaterpolistom nema sanse,tako da sam digao ruke,probao cika profesor sajmon da im parira al profa sto kaze bobetko mnogo djida tako ako se slazete damu damo nadimak proresor DJIDAPrijatelju ne jedem lubenicu a i ladovine je bilo na kasicicu tako da sam bio Vladi navigator a kad Vlada raketira kao da ja raketiram. Nemoj profesora da mi diras kad ubacuje svaki put u jezero ni jednom nije zabacio u okolna jezera sto je za njegove godine sasvim prihvatljiv rezultat. Mislim da je bacanje iza ledja bilo mozda i najpreciznije Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts