bojan23 Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 planiram da idem ovaj vikend na jezero. jel moze neko da mi kaze kakva je situacija na vodi?jel ima sarana i na koje je mesto hvataohvala Link to comment Share on other sites More sharing options...
David Posted July 10, 2012 Share Posted July 10, 2012 http://www.trofej.info/rubrike-mainmenu-29/izbor-mainmenu-34/965-djerdap-srebrno korisni podaci, pazljivo citaj Link to comment Share on other sites More sharing options...
damirb Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 planiram da idem ovaj vikend na jezero. jel moze neko da mi kaze kakva je situacija na vodi?jel ima sarana i na koje je mesto hvataohvalanocu na plovak uz obilje primame radi deverika i babuska na hlebnu ruzu saran se kupa ali mamac nije uzimao preko dana samo sitna bela tako je bilo pre dve nedelje dubina vode preko dva metra i neces pogresiti Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladan Posted July 11, 2012 Share Posted July 11, 2012 planiram da idem ovaj vikend na jezero. jel moze neko da mi kaze kakva je situacija na vodi?jel ima sarana i na koje je mesto hvataohvala Probaj soma na durdubak obavezno!Ako imas sonar probaj da nadjes stari tok koji je na 2/3 gledano sa strane gde je hotel ili na oko 80ak metara sa divlje strane.Ide nekako po dijagonali jezera nije paralelan sa obalom.Mislim da ti je vikend malo ali probaj,ima i opasnih amura(bar je bilo).Mozes i u zimovniku,hranilica obavezno i sto dalje i to vise ka svetioniku.U svakom slucaju BISTRO! 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
bojan23 Posted July 11, 2012 Author Share Posted July 11, 2012 puno vam hvala za informacije. Link to comment Share on other sites More sharing options...
damirb Posted July 16, 2012 Share Posted July 16, 2012 puno vam hvala za informacije.kako si prosao na srebrnom ja u petak trebam da idem u golubac na jedno deset dana pa da znam sta da ponesemdali riba radi na dunavu Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted August 25, 2014 Share Posted August 25, 2014 Je l bio neko skoro? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ceva Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Posetio sam jezero,onako turisticki 6 dana. Probao sam da pecam sarana na plazi nocu. Nije bilo udaraca verovatno jer je i pristup pecanju bio "turisticki", bez nekog hranjenja i pripreme mesta. Medjutim,cuo sam od par mestana koji pecaju bas na plazi da boilu nece da uzima. Uzima kukuruz iz spoda i cuk skoljka i med. Kazu da nisu imali nijednog ispod 7 kg. Sa leve strane plaze odmah na kraju covek koji peca tu imao je udarce i danju i nocu, bez obzira na kupace na plazi. Toliko od mene, nadam se da sam ti pomogao bar malo. Ako te jos nesto interesuje pitaj. Ja sam bio na jezeru od 16 do 22 avgusta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Jesi pomogao druze, hvala ti. Cuo sam da su unistili tamo riblji fond, ali drago mi je da ga ipak ima :-) nadam se da1 ce neki doci i kod mene ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Bili smo prosle godine u Junu i lepo smo prosli. Pecali smo na kukuruz i boile. U pocetku smo dobijali samo na kukuruz, a kasnije skroro iskljucivo na boile - posebno na jagodu. Za 9 dana imali smo 14 komada od 3 do 9 kg i 30-ak babuski, uglavnom preko kila.Posle toga je drugar koji je bio sa nama u Junu i koji inace odlicno poznaje jezero bio 20 danau Septembru bez ijednog udarca.Onda je bio ponovo u Junu ove godine i opet nista, samo krupne babuske. Kaze da je ove godine kod svih koje tamo zna bili jako lose., ali mozda je sada situacija bolja. Link to comment Share on other sites More sharing options...
gmboki Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 I obavezno ponesi dosta udica jer se na onom sitnom pesku jako brzo istupe.Interesantno je da smo neke ribe vadili bez problema, i desavalo se da posle slovitog rana, vadis sarana od 5-6 kg lagano kao da je babuska, a desavalo se i da smo morali da ih vadimo iz trske camcem ne retko i 50 m dalje od mesta gde smo pecali. Jednog od 9 kg smo vise od 15 minuta vadili iz trske, jednostavno nije hteo van. Najvise riba smo dobili po danu, samo jebnu ribu nocu.I obavezno ponesi dosta udica jer se na onom sitnom pesku jako brzo istupe.Interesantno je da smo neke ribe vadili bez problema, i desavalo se da posle slovitog rana, vadis sarana od 5-6 kg lagano kao da je babuska, a desavalo se i da smomorali da ih vadimo iz trske camcem ne retko i 50 m dalje od mesta gde smo pecali. Jednog od 9 kg smo vise od 15 minuta vadili iz trske, jednostavno nije hteo van. Najvise riba smo dobili po danu, samo jebnu ribu nocu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
vladastojke Posted August 27, 2014 Share Posted August 27, 2014 Hvala.Ja cu pecati u selu Zatonje, nema tamo peska ni pecarosa mnogo, drugi kraj jezera. Zato jedan kolega kaze da ima dosta mulja,probacemo svasta pa cu javiti kako je bilo ;-) Link to comment Share on other sites More sharing options...
ljuban knez Posted September 23, 2014 Share Posted September 23, 2014 Jel bio neko skoro na jezeru kakva je situacija? Link to comment Share on other sites More sharing options...
boban_m Posted November 2, 2014 Share Posted November 2, 2014 zna li neko kakva je situacija na jezeru? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts