milancheshow Posted January 22, 2011 Share Posted January 22, 2011 Ovo radi i na komercijale pa znam, probao sam nego vidim da svi pominju divlju vodu pa rekoh aj da mi otkrijete neku tajnu za komercijale Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 zna li neko gde moze da se nadze onih ..BOSTER.. 400ML OD STAR BAITS..AROMA NIJE BITNA.. HVALA UNAPRED... Link to comment Share on other sites More sharing options...
vuleiric Posted January 24, 2011 Share Posted January 24, 2011 u Srbiji nema i ja sam trazio, cak sam zvao i mgp obrenovac a oni su zastupnici za starbaits Link to comment Share on other sites More sharing options...
lazaborcanac Posted February 15, 2011 Share Posted February 15, 2011 Ovi amino-dipovi shto ti je Kiza poslao,su se i meni dobro pokazali-pogotovo onaj na vochnoj bazi.Mislim da sa doziranjem u spod miksu ne mozhesh da preterash.Naravno-imaj mere odokativno Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan2 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 Dali carpix moze da se koristi u mexevima?mozes ali ne vise od 100gr u mixu. totalno je termo stabilan. preko 100gr razbije mix. postane vodnjikav tako da nemozes da napravis boilu.ako hoces boilu da bije bas na karpix onda koristi nutrin 50/50 dodaj betain i nista vise. pazi na jaja. ide malo zbog karpixa.jaja meri sa ljuskom. mislim da ide 400gr. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Srdjan2 Posted April 26, 2011 Share Posted April 26, 2011 zna li neko gde moze da se nadze onih ..BOSTER.. 400ML OD STAR BAITS..AROMA NIJE BITNA.. HVALA UNAPRED...kazi bato sta ti treba konkretno.imam coveka u studgartu koji mi salje sve sto mi treba od star baitsa.moj broj 0604447595 ili 0654442220. pazi na ovaj drugi hot lajn broj. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ICO VELES MK Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Hvala Srdgane unapred.. Radi se u flasicu od 4ooml .Performanbaiits boster prodju ga i Sen Sas i Star baits ima ga u nemackoj u angel sport, ali nemam coveka da ga nabavi. meni treba aroma SCOPEX akomozes da ga nadges hvala unapred ..koristim ga kao dip i zasladivac u boilama i je perfektan. Da se zahvalim javno svima sto su nam pomogli o nesreci koje smo imali kod Beograda, nazalost nismo stigli na prvi ribolovni vikend ali sta je tu je. POZDRAV Mak Krap Link to comment Share on other sites More sharing options...
dobrica Posted January 19, 2012 Share Posted January 19, 2012 po meni sa spod od karpiksa da se ne trosis nema bolje Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Prijatelju ja sam davno koristio jagodu top secret-amino a sad je nema nigdedali je ti koristis? Meni se pre 7-8 godina odlicno pokazala a sad je nemogu nigde naćijel imas nekog za naručiti?Pozdrav.ja imam jagodu top secret amino dip i nisam ni jednu ribu za sad na nju dobio osim cverglana Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 po meni sa spod od karpiksa da se ne trosis nema boljegde ima carpix taj da se kupi molim na PP mi javite Link to comment Share on other sites More sharing options...
sale.gr123 Posted March 6, 2013 Share Posted March 6, 2013 Druze da li koristis top secret sweat drems? Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 ne znam sad dali je sweet dreams... znam da je amino dip od jagode... Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted March 7, 2013 Share Posted March 7, 2013 Druze da li koristis top secret sweat drems?http://plovakplus.rs/components/com_virtuemart/shop_image/product/resized/AMINO_DIP_5045c59b06971_200x300.jpg Link to comment Share on other sites More sharing options...
igorcarp88 Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 milance kako si koristio carpix_daj neki savet Link to comment Share on other sites More sharing options...
milancheshow Posted March 21, 2013 Share Posted March 21, 2013 male kolicine u stari kuvani kukuruz... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Ralle Posted March 23, 2013 Share Posted March 23, 2013 Jel to mozda ovaj http://i622.photobucket.com/albums/tt307/LALEGATOR/179cc154-ce22-4616-ba84-3336cea2ac5c.jpg moze to da se nabavi nije problem Link to comment Share on other sites More sharing options...
tica Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 zdravo ljudi,otici cu sutra do MGP-a,pa vam javljam sta ima od onog sto se pominjalo . Link to comment Share on other sites More sharing options...
razotevs Posted April 4, 2013 Share Posted April 4, 2013 bio sam ja pre desetak dana nisu imali carpix. koga zanima nek se raspita telefonom. sada su i sajt redizajnirali. treba dosta nove robe da im stigne. boile, arome, dipovi... Link to comment Share on other sites More sharing options...
tica Posted April 12, 2013 Share Posted April 12, 2013 sada sam dosao iz MGPa,bostera ima za sada od 200ml,performansbait arome ima breskvu i megatuti a carpix treba da dobije uskoro kao i jos razne robe,a bice i na sajtu uskoro.carpix proveren mnogo puta,extra je,samo netreba preterivati ! Kada stigne roba javljam. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts